DAGENS LÅT (Den e bara för go`)

BED OF ROSES - BON JOVI




30/11

Godmorgon/Godnatt

Har nyss kommit hem. Haft en riktigt mysig kväll faktiskt. Överraskningsfesten för Freddan var superlyckad och det bjöds på mycket god mat och dryck. Lite stelt i början dock, men det gick över relativt fort och jag kände att jag funka bra ihop med hans kompisar. (Vissa undantag, Phille o Gurre) Efter det så skickade jag ett sms till snubben som heter "Rave" i min mobil, han ringde upp mig, bjöd med oss alla på fest. Vi drog alltså dit, stannade inte så länge. Rave heter alltså Jakob egentligen, han också! Känns som att alla i min omgivning heter det..bara för att påminna mig om allt. Han tyckte jag hade blivit assnygg och vill jättegärna dejta mig och en annan sån där underbar grej, Thereses ex, Koff som också är raveare var på festen, detta var alltså efter att jag hade ringt henne o frågat om hon ville med på ravefest xD tur att hon sa nej.
E btw skitlack på Jakob, min kille, men det är en så lång historia att det orkar jag inte skriva om-__-
När vi var på väg till en annan fest efter ravepartyt i Norrviken satt jag o Freddan i bakluckan på Stavves bil och myste:P riktigt trångt, varmt och ja, mysigt.
Tror jag börjar få honom över på min sida, ju mer han gillar mig desto mindre gillar han sitt ex:)
Gurre drog hem vid elva tack och lov, honom slapp jag. Så jag fick skjuts hem o sitter här nu sisådär lagom rund under fötterna i ett tomt palats och bloggar.
E galet trött egentligen men jag var som illa tvungen att logga in på datorn, har lovat Christer-Magister att kolla upp "Julen är Här" . Han vill nämligen att jag o Jagge ska sjunga duett på den. Har ju då julkonsert vid 18-tiden ikväll, Freddan ska btw komma på den. O mormor o pappa o mamma o syster.
Undrar hur Cissi gör bara..hon blev ju rätt ledsen idag kan jag tänka mig...(inte på mig)

Måste komma ihåg o prata med mamma så jag får pengar till mat imorn, har match klockan 10 på Lidingö o sedan ska jag va tillbaka o repa 13.30-efter konserten som BÖRJAR 18..lång dag, lite mat och mycket står på spel.

Fan, nu dör mitt huvud.

Dagens straxt...Godnatt<3

Trevlig 1:a advent:-*

DAGENS LÅT ("Live fast and die young" ja, det ska jag fan göra...FL)

FIFTEEN - AIDEN



29/11 08 Lördag

Godmorgon!

Hur mår ni?
Jag mår inte speciellt bra, galet bakis och repet gick rakt åt helvete.
Va ute igår med Gurre bl.a drack massa sprit och blev jävla full, sov hos mig och jag o Gurre stack till repet. Helt oduschade ofixade och så osexiga som bara vi kan vara.
Sitter nu hemma hos mig med huvudvärk som dånar i skallen och en ångest som bara trängs med väggarna.
Ska duscha o göra mig i ordning snart, så blir det utgång ikvälll. Överraskningsfest för Freddan. Vet inte vad som är på G/ inte på G mellan oss, men han vill iaf ha mig där. Åtminstone säger han de. Vi vet ju alla att det killar säger att dem vill, tyvärr inte alltid är vad dem egentligen vill. Det kan tom vara en motsats-__-
E så förbannad på Jagge också... Och blev precis ovän med Thom, nej fyfan vilken meningslös dag!

Undrar om det dåliga måendet försvinner om jag duschar. Gurre har somnat i soffan nu.

Dagens, straxt

<3 Kärlek till er iaf=)

ps. Don´t mind mina dåliga o ständigt så pessimistiska inlägg, men här skriver jag om vad jag vill precis när jag vill.ds

DAGENS LÅT

CANCER - MY CHEMICAL ROMANCE


torsdag

Hej! hur mår ni idag?
Jag är så fruktansvärt trött..orkar verkligen ingenting idag. Har dock lovat att köpa lite klappar idag, måste hitta något till mor o syster.=/
vilken bra kväll och hemsk natt jag hade igår... började med att jag lagade middag till mig och Gurre som kom hem till mig och sedan satte vi på lite bra musik och drack lite gott. Sedan var det träning för min del och Jakob hämtade mig och vi åkte hem till Vås. Ett problem bara, jag vet inte vad det berodde på men jag drömde så sjukt knasiga mardrömmar. Inte roligt. Jag drömde att jag blev jagad av alla i min närhet. Jag låg och skälvde av rädsla hela natten för att sedan gå upp  typ halv fem för att åka till sthlm.-_-

Sitter i skolan på ett  arbetspass nu, den här dagen kommer vara exakt lika meningslös som alla andra lektioner den här veckan. Det enda jag faktiskt kan göra något på är samhällskunskapen, som är ett sånt ämne jag ska be nina ge mig svårare uppgifter i. Precis som svenskan och engelskan, för vill jag utvecklas måste det bli på det sättet. Annars vill jag bara tenta av skiten. Sh a är precis det jag gjorde hela högstadiet och svenska o engelska b är ämnen som går väldigt lätt för mig i vilket fall.

Funderar på om jag ska börja skriva epokerna, eller åtminstone skriva ut lite information så att jag kan läsa det på vägen hem och sedan bara sätta mig och skriva. Borde skriva ut alla låttexter till ensemblen också.

Senare blir det gymmet och sen shopping som sagt=)

Hörs<3
Dagens, soon....


DAGENS LÅT (Jakob, jag älskar dig<3)

WHEREVER YOU WILL GO - THE CALLING



25/11

Hej!
Jag måste bara inleda och säga att jag hatar mitt trådlösa tangentbord! Hälften av bokstäverna vägrar dyka upp på skärmen och 3 minuter senare ser man en miljon av samma bokstav! Gah, frustrerande.

Hur mår ni idag?=) Jag har haft en rätt bra dag, va kallt o jävligt iof o tågen va sena som vanligt. Jag hade jävlig tur som inte kom sent ändå och hann komma i tid till dagens matteprov. Det gick faktiskt riktigt bra, för Cissi med=) Yay! Sedan hade vi notläsning på passionen, aslätt som vanligt och jag kände hur ögonen slöt sig ett ex antal gånger av understimulation. Efter passionen i 2 timmar drog jag till Jakan och köpte en del julklappar, inte lika många som jag hade hoppats på då en del saker inte fanns och en del grejer till mig själv tillkom, vips så va pengarna slut:p
Får mer pengar snart ändå så någon större fara var det ju inte:) Fick tag i present till mormor, syrran och Cissi. Är alltså helt klar med Cissi o Jakob. Resten får jag ta på typ fredag. Då ska jag färga håret igen också, ser för illa ut när rött hår börjar fade(a) ..måste ju va riktigt het tills lördagkväll och söndag;) köpte en asmysig halsduk och matchande väska till mig själv också, dem ska jag ha på mig på lördag o antagligen imorn så jag vet hur de ser ut o ser vad jag måste köpa till, skulle tippa på att de krävs lite snygga guldsmycken med detaljer i samma gröna färg som väskan (omöjligt o hitta) och legins eller strumpbyxor i den färgen, med en svart snygg klänning och svarta pumps är partydressen räddad. Vill ju vara snygg/sexig och välklädd på samma gång. Måste ta föräldrarna och alla andra med storm. Skulle inte ha något emot o se äldre ut heller:P (inte för att någon tror att jag är så ung som jag egentligen är då, men änd) Fick höra senast igår att en tjej trodde jag var 19. Alltid lika kul o höra. Rött och skogsgrönt är ju en sån läcker kombi också;) Yay!

Jag papercuttade mig själv idag, på en konservburk. Yes!-_-

Jag har övertalat Tobbe att han ska gå med mig på lördag=) hade fan inte vart okej annars:p

Hoppas de där med bolaget fixar sig tills dess:p

Ensemble imorn, i 3 timmar, Africa, I believe.

<3 dagens straxt

DAGENS LÅT <3

JACK OF DIAMONDS - SONIC SYNDICATE




Måndag 24/11

Hej!
Idag hade vi första samhällskunskapen i det här projektet. Det va aslätt! (samhällsekonomi, en inriktning jag skulle gått om jag inte hade beslutat mig för musik)
Sen sket jag och Cissi i matten eftersom att vi båda ligger långt före ändå. Matteprov imorn, förhoppningsvis första lektionen, annars vet jag inte vad jag gör...ska shoppa julklappar imorn så jag måste dra efter passionen..(vi ska btw börja med notläsning, gruppvis) Fan! Jag kan redan läsa noter! Orka göra de igen, speciellt när jag hade hoppats komma ifrån skolan vid halv ett, men nej då. Nu lär jag inte komma därifrån förrän tidigast 14 i vilket fall... fan.-_-

Gurre kom aldrig på repet idag, han hamna tydligen i fajt...Så nu får inte han vara ängeln Gabriel, utan det ska "Jagge" va...Fan:p jag ska alltså vara Maria och min kille ska va Gabriel. Det är ju så vackert som det kan bli.. kommer börja gråta på scen. <3 Har konsert kl.18 på söndag i St Lukas kyrka i Kallhäll (Norra sthlm) för alla som är intresserade. Kommer bli jättemysigt och BRA! Det är som perfekt att det är 1:a advent också:) Däremot vet jag inte hur bra jag kommer må xD Har blivit bjuden på fest på lördag, av Freddans mamma! Ska tydligen va lite middag oså eftersom att Freddan fyller 18 om en vecka:) (det är en överraskning till honom så tjalla inte;p)

Nej, nu är jag så trött så trött. Och har en klängig pojkvän vid min sida som behöver sin dagliga dos av kärlek nu;)

Dagens, straxt

<3

DAGENS LÅT (För att Gerard(sångaren) är så galet söt)

I DON´T LOVE YOU - MY CHEMICAL ROMANCE


Oså var Gbg 08 över...:´(

Hej igen!

Nu är man klar med kursen, endast frukost och sluttest väntar imorgon innan man får bege sig hem igen. Jag längtar!
Har inte kunnat varit här på schysta odds faktiskt, har inte gett 100 % direkt.
Mina tankar har varit hos Jakob och jag har fått en total blockljus-fetisch!
Såg att dem säljer vita 20cm blockljus på IKEA för 9:- ljuset! Helt galet billigt!
Och pysslig som jag är ska jag självklart göra min egna adventsljusstake till Jacke som han ska ha hemma i lyan.
Mm, det kliar i fingrarna på mig, vill bara åka o köpa allt mysigt, ska dekorera dem med änglar och skriva fina saker som "Always and forever " & "From the bottom of my heart" och sånt vackert.
Men men, kursen är iaf praktiskt taget över och snart får jag återgå till mitt vanliga liv.
Alla kommer hem imorn, verkligen alla. Ingen har ju varit hemma i helgen, alla har varit i typ Dalarna eller i Täby eller Gbg eller överallt bara inte i Sthlm. Lustigt de där (och ja, jag vet att Täby är typ sthlm men ni vet vad jag menar, dem som är i Täby i helgen är alltså inte såna som bor där i normala fall:p.. inte än)

Funderar på om jag ska dra upp den svarta julgranen i rocklyan också eller om det faktiskt är liite för tidigt? Vad säger ni?:p

Måste ta mig till Rusta också och köpa två paket ljus (1st röd/1st vit) där får man nämligen 8 st ljus för 9:-!!
Hur billigt som helst, och jag är ju ljusfantast. Brinner säkert ned 5 ljus i veckan! Speciellt såhär års. hm, låt oss se.
Vad har jag mer skrivit ned på inköpslistan? Tänkte ta mig till Indiska och se om jag kan hitta något fint att ha på bordet till mormor eller mamma, om inte mamma ska få något i klädesväg och om inte mormor får något i hygienväg dvs:) Jo, syrran ska få en galet snygg klänning från Gina Tricot, den kostar bara 149:- and look like a million dollars baby;P så värt de.
Helt o hållet hennes stil.
Sen får vi se om jag ska ge Cissi ett parfymset eller typ 1 kg godis.. har inte riktigt bestämt mig, i vilket fall som helst kommer Rusta bli min bästa kompis. 
Jakob får ett parfymset och ett armband + att vi ska till Finland och har sagt att vi köper varann grejer där istället.
Tänkte dra med honom på någon riktigt mysig restaurang och bjuda honom på middag, tror han uppskattar det mer än om jag skulle köpa något klädesplagg eller så (förutom de galet heta Calvin Klein kalsongerna jag redan har köpt åt honom då:D).
Det kommer köpas både ätbara och icke ätbara saker på tisdag:d Åh, jag blir galen! E på riktigt shoppinghumör!

Dessvärre ska man klara av ett matteprov på tisdag förmiddag innan dess också.. vi får väl se hur de går.. Borde gå bra eftersom att jag tycker om matte oså men bara själva tanken på prov gör mig stressad. Är inte riktigt en provmänniska. Är inte så mentalt stark xD

Det är helt sjukt va tiden går fort. Om drygt en månad är det jul och om MINDRE än en månad har jag jullov. Innan dess ska allt julshoppande och pyntande vara klart:s hur ska man hinna? För att inte snacka om alla konserter och repetitioner! Det kommer bli så sjukt stressat. Har typ 7 Luciatåg också..Damn. Å andra sidan har man klarat av det i mer än 6 års tid, så varför skulle jag inte klara av det i år?

Ser faktiskt fram emot nästa helg, kommer bli roligt med konserten på 1:a advent. Gustav ska vara ängeln Gabriel och jag som Maria, Jakob sjunger solo på O helga natt och massa andra mysiga saker. Hoppas Jakob sover hos mig på lördagkväll så vi kan stiga upp i ottan och laga de traditionsenliga lussekatterna på söndagmorgon:) då kan vi ta några bullar med oss till repet o gigget:) YAY! Jag måste komma ihåg min lilla glasstjärna med värmeljus i btw.. Den är nämligen en viktig attiralj i vår show.

Hm, jag vet att jag har popcorn i min bag. (Hör till att man har med sig massa snacks när man är på "cup" eller läger:P) frågan är om jag ska poppa dem?:p

Jag är törstig iaf, ska dricka typ 2 liter vatten känner jag. Man blir rätt sliten efter att smygdricka bärs på toan o verka som att inget har hänt liksom:p (inte smart)

Fett skönt att jag har bloggen, min iPod klarar nämligen inte av minusgrader så den har totalt hängt sig, tur att man har en blogg full med massa bra musik o en data liksom:) bara o plugin med lurarna o rocka loss i natta;)

Jag skulle kunna skriva i en evighet, har redan gjort de märker jag.

Tror jag ringer Jakob istället=)
älskar er!
Ses imorn
<3

DAGENS LÅT (Älskar<3 såg dem live!)




SONIC SYNDICATE - DENIED

22/11 GÖTEBORG 08

Cecilia har namnsdag idag.

Hej<3
Blev så sent igår när vi kom fram. Är ju i Götet och lyssnar på Backyard Babies på högsta volym:P Har lite break tills 18 o jag fann en data så mitt bloggande behöver inte läggas på is, tack och lov!
Är i Götet på domarkurs(är en ac väldigt få kvinnliga fotbollsdomare i Sverige nämligen) Va inte superviktigt att jag skulle komma hit i helgen eftersom att jag redan är färdig men man kan alltid bli bättre o bättre. Imorgon är det hemfärd, saknar Jakob så de ska bli kul o träffa honom imorn o dra med honom på Ikea hade jag tänkt:) Nu när han har egen lya behövs alltid nya grejer, o som tjejen i förhållandet är det mitt ansvar att mysfaktorn där hemma ökar, om det inte vore i Vås hade jag lätt bott hos honom, de är typ hans största önskan just nu och visst vill jag hemifrån men de är ju VÅS!! Fan!
Ger inte upp mitt Sthlm liksom:p
Iaf, imorn. Ska se till att massa ljus och julsaker införskaffas. Jag älskar inredning och ljus o sånt i allmänhet så de ser jag verkligen fram mot. Tror jag sover där också:) det är värt o gå upp en timme tidigare för o få va med min älskling.

Måste dra o byta om nu, plikten kallar. Vi hörs sen!

straxt, dagens..

<3

Jakob<3

Det blåser ibland i det liv som är vårt,
när kraven är många och tempot känns hårt.
Då är det viktigt att ha en kamrat,
som använder orden till annat än tjat.

Om man vill göra tillvaron rik,
behövs både kärlek och ljuv romantik.
Någon som inser hur just jag mig känner,
någon som gör att pulsarna bränner.

Jag tror knappt att jag fattat det än,
jag har funnit en man men också en vän.
Därför vill jag att du skall veta det nu,
Du är min älskling, allra käraste du!



några aV Mina MusiK FaVoriTer

H.I.M. - WICKED GAME







HELLACOPTERS - EVERYTHING´S ON TV






THE KILLERS - WHEN YOU WERE YOUNG





ALTERBRIDGE - TIES THAT BIND






H.I.M. - ENDLESS DARK





H.I.M. - YOUR SWEET 666



Dregen <3 (Påminner om Thom<3) Så jävla vacker!


tidig morgon...

Hej alla söta!<3

Nu har jag tack vare Anneli lagt upp videos till alla "dagens låtar" så nu är de bara o klicka på någon av all låtar och luta er tillbaka:)

Min morgon har varit helt supereffektiv faktiskt! Det känns jätteskönt, har skrivit klart mailet till en politiker och har även fått iväg det till mina lärare. Skönt, de har hängt över  mig ett tag nu xD O matten ska jag ta tag i efter One Tree Hill i em. Så här emellan borde jag göra jämförelsen eller musikteorin faktiskt. Får ta tag i de senare, måste laga mig nåt att äta nu=)

Vi hörs senare sötnosar<3


DAGENS LÅT (POETS OF THE FALL - ULTIMATE FLING)


19/11

Februarishowen närmar sig:P YAY!!

Har kommit hem från träningen nyss, spela handboll idag. Gick hem liiite tidigare så jag ska kunna se fotbollsmatchen mellan Sverige - Holland nu ikväll:P
Supermys! Känner att jag kan behöva de efter allt med Jakob o strulet med lärarna i plugget:/ Suck... Studiedag imorn btw, störtskönt asså. Ska va uppe o kolla på fotboll hela natten, o ta en skön o efterlängtad sovmorgon imorn, sen blir det plugg faktiskt. Behöver ta tag i mitt skolarbete. Har en jämförelse mellan alla epoker, mail till politiker och lärare, matte och musikteori o ta tag i. Sen har jag ju alltid musikläxor jag kan göra. Blir mycket extrapluggande av låttexter när man spelar i band. Speciellt när alla andra i mitt band satsar galet seriöst! Har dubbelt arbete o ta igen. Vissa av oss pluggar ju och har därmed inte tid och sitta hela dagar o öva på låtar liksom.. vink vink (Jakob)..

Älskar er alla
<3
Hörs imorn när jag har vaknat.
Håll tummarna för Sverige, så får jag önska er en trevlig kväll=)

DAGENS LÅT

MISERY BUSINESS - PARAMORE


DAGENS LÅT ( Det är bara så skön musik helt enkelt)

CRAZY ANGEL - KILL HANNAH

Tisdag 18/11

Hej!
Först och främst vill jag bara tacka alla söta människor för alla fina kommentarer ni skriver:) alltid lika uppmuntrande och det riktigt värmer! så tack Emma, Sandra och alla andra små nosar<3

Har inte haft en speciellt bra dag idag iof.. den började med att jag inte fann mitt sl-kort och sedan med att mitt tåg till skolan var över en timme försenat. YES! -_-
Oså gick de åt helvete på uppspelet med sången. Inte nog med det så sög vädret också...

...ja, jag vet. Jag klagar som värsta pms-barnet. (jag har faktiskt mens iof:P)

Har faktiskt varit lite duktig också, har pluggat matte i mer än 2 timmar. Känner att jag får försöka lägga tiden på det jag faktiskt kan istället för o slösa den på någon meningslös musikallåt..

Köpte en Marabou Amigo 200g osså:P kände att jag behövde bli på lite bättre humör. Hjälp vad god den är!! Riktigt livsfarlig, har ni smakat den? Det är ett ärligt uppåttjack:P

Imorgon ska vi lägga fram alla låtförslag till februarishowen. Jag har bara 2 st än så länge, det är som jag nämnde igår. I Could Be Wrong med The Starting Line  (jag och Rebecka) och sedan även Breathing Easy med Sugababes som jag, Rebecka ioch Adelé vill sjunga. Så nice kommer de bli tror jag. Bara tre röster och en klassisk akustisk gitarr. Can´t wait asså:D

Måste återgå till plikterna snart, annars blir mor vrång. Har tyvärr lovat att plocka in disken och skala lite potatis:( sen blir de träning:) första handbollen på ett bra tag:) Men först, en dagens låt:)


älskar er alla!<3

DAGENS LÅT (Den jag o Rebecka ska köra på februarishowen:d)

 I COULD BE WRONG - THE STARTING LINE

DAGENS LÅT (Min och Jakobs låt)

DEATH IS IN LOVE WITH US - H.I.M.


ps. dåligt ljud...

Ett år! 16 nov 08

Sitter hemma hos Jakob och vi har precis ätit en fantastisk brunch vi lagade tsm. Ska ta oss till ett spa straxt o sedan blir det middag ute på en fin restaurang i sthlm och efter det ska vi hem hit igen och ge våra presenter till varann. Jag är så lycklig över att jag har honom. Han är bara fantastisk på alla sätt.

Älskar er så hörs vi imorn
<3

DAGENS LÅT (Ni får 2 st idag:P) blev så sugen på den här låten nu till kvälls

THE DREAD - TAKIDA

DAGENS LÅT (Till Jakobs ära, han kommer ju hem idag:d)

JUST GO - JAKOB SUNDSTRÖM

DAGENS LÅT

JADED - TAKIDA

13/11

YAY! JAG FYLLER 17 O ETT HALVT! 6 MÅNADER KVAR TILLS 18-ÅRSDAGEN!!!!! :D


På söndag är det då ett år som jag och Jakob har varit tsm:) Det ska firas med att vi ska åka till Hasseludden:P yummy. Han kommer hem imorn, o jag måste säga att det har gått otroligt snabbt. Den här veckan har som glidit iväg på en räkmacka och jag har inte ens hunnit vakna. Lite typiskt är det självklart att jag är ledig imorn när Jakob inte kommer hem förrän sent:/ annars brukar det ju vara han som e ledig.
Hade två examinationer idag. Gick rätt bra:) Har inte fått betygen än men det kändes bra. Tänkte sova hos far och syster inatt:) i Barkarby. Ska iväg till Sans Rival(ett konditori där jag antagligen ska börja jobba på) imorn på förmiddagen hade jag tänkt. Ska klä på mig o packa ned lite grejer inför imorn bara. Så får vi se vad Freddan gör ikväll också:)

Anyway, vet att inlägget blev sjukt flum oså men men vad gör man när man e i tidsbrist liksom?=)

dagens straxt..

<3

DAGENS LÅT


MINUS CELCIUS - BACKYARD BABIES



DAGENS ALLT

Dagens kläder: Blå Baggyjeans från Denimbirds, svartrödrutiga hänglsen, röda Converse, packad och klar t-shirt och grå tjocktröja från Vailent med tryck i huvan.
Dagens humör: Trött och nedstämd
Dagens måste: Bli frisk och skriva på bokanalysen
Dagens fundering: Varför är jag så jävla trött?
Dagens längtan: Jakob! och att bli frisk.
Dagens tråkigaste: Att det har regnat konstant sen klockan tre typ.
Dagens roligaste: Att det gick bra på sången.
Dagens mående: Har varit bättre

11/11-08

Hej!
Ytterligare en misslyckad träning som jag var tvungen att avbryta efter 20 min. I torsdags hoppa knäet ur led och idag kräktes jag som en fontän. Vet inte vad det är med mig. Det vore bara väldigt opassande om jag blev magsjuk nu. Speciellt med tanke på att vi har konsert imorn och att Jakob och jag firar 12 månader på lördag.  Fan, jag vill verkligen inte bli sjuk! Man kan ju hoppas på att jag bara har ätit något dåligt och att jag typ ska ha mens eller det faktum över hur stressad inför allt jag är. Inte nog med att jag måste hitta den ultimata presenten till Jakob, jag måste dessutom prestera på topp. Jag kommer börja gråta. Jag kan inte ens träna längre.

Ska sätta mig och börja skriva lite inför den helvetes bokanalysen nu hade jag tänkt-_- tråkigt som fan, men det måste göras.

ni får en dagens alldeles straxt

<3

DAGENS LÅT

BEAUTIFUL DAY - U2

DAGENS ALLT

Dagens kläder: Svartvit topp, svart kjol med dragkedja fram, svarta strumpbyxor, vita låga Converse
Dagens humör: På topp!
Dagens måste: Läsa romanen!
Dagens fundering: Vem ska jag dampa på idag då?
Dagens längtan: Jakob!
Dagens tråkigaste: Att rockarnas uppspel inte blev av...
Dagens roligaste:
Dagens mående: trött, men bra.

10 nov

Hej!
Sitter i skolan, gick tidigare från senaste lektionen, skulle nämligen se rockarnas konsert i repan, men nej då. Repan var tydligen dubbelbokad så nu ska dem spela nästa måndag istället.
Tog på mig av min Pink Sugar- parfym efter lunchciggen med Cissi och typ 5 olika personer har kommenterat hur gott den luktar :d
Ensemble om 20 min, de ska nog gå bra o sen är de brukspiano =) (jag kan ju iaf få hoppas att det blir kul)
Ska repa ikväll sen, utan trummis:/ Hatar när Jakob e i Norge. Vet att han måste jobba o försörja sig men när man verkligen älskar någon så är det svårt att vara utan den personen.
Om 3 dagar fyller jag 17 år och 6 månader=) då e de bara halvåret kvar till independence day. YAY!

Ha de bra så hörs vi imorn
<3


9 nov

Förlåt, men jag måster erkänna att det är svårt att hinna med allt bloggande på helgen. Speciellt med tanke på att jag inte ens hinner plugga det jag ska liksom-_-
Men jag tänkte att jag kanske kan börja skriva ett extra långt inlägg på fredagen om vad som komma skall. På så sätt räcker det med några korta inlägg på lördag/söndag.=)

Nej, usch nu är jag så trött. Måste hinna prata o säga hej då till jakob ordentligt nu också. Han åker nämligen till Norge inatt.=/ kommer dröja innan jag ser honom igen:( Men nästa gång vi ses firar vi ett år tillsammans<3=) Då ska vi skämma bort varann ordentligt!

Va btw en snabbis med mor till Kista centrum idag, köpte en urläcker bomullstopp som var tvåfärgad från h&m för endast 98:-!! Sjukt snygg var den, jag älskar ju svart och vitt:P

Igårkväll var ju egentligen meningen att jag och Cissi skulle ta de lugnt @ myplace, men de blev inte riktigt så. Blev jag Gurre, Freddan, Thom o Jakob istället.  Va mysigt faktiskt.

Vi hörs imorn, mina vänner

<3

DAGENS LÅT

HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN - THE RAMONES


Tidsfördriv

STEG 1
skostorlek: 37
civilstatus: Busy
höger eller vänsterhänt: höger
kär: Ja, i Jakob

STEG 2
skor som du bar idag: Röda Converse
dina svagheter: Knipa käft
rädsla: Att bli en av de andra.
målsättning: Musikhögskolan i Sthlm

STEG 3
första tanken då du vaknar: Är Jakob vaken?
innan du somnar: På vad jag ska tänka på för att bli trött
när du ser killen du gillar: Pirrar hela min kropp och jag får andnöd. Fan va jag älskar honom.

STEG 4
pepsi eller coca cola: cola lätt!
mc donalds eller burger king: Donken i mitt hjärta:P
adidas eller nike: Men fy.
lipton ice tea eller nestea: Glögg?
choklad eller vanilj: VANILJ!

STEG 5
svär du? Ah
sjunger du? Absolut:)
strular du runt? Nej!
röker du? ... ska bli slut med det...
gillar du skolan? Ibland.
tror du på dig själv? Ja :)
kommer du överens med dina föräldrar? De beror på om man kan kalla dem för föräldrar...

STEG 6
har du under den senaste månaden:
rökt? Men, ja...
shoppat? mm, trots att jag inte borde:/
ätit en hel skål müsli? nopp
ätit sushi? Jaops, o mer blir de imorn:) @myplace
stått på scen? Självklart:)
skejtat? Neh
bakat?  Tror inte de xD
stulit något? Neh

STEG 7
har du någonsin:
blivit kallad hora? Mjo
blivit nerslagen? Neh
varit full? Ja!!
strulat med mer än 5 personer? Jo

STEG 8
i framtiden:
namn på barn? Ska inte ha barn... Damn it
hur vill du dö? Gärna nu, tack
vad vill du bli när du blir gammal? Jag och Cissi har våra planer :D  Trots att dem skiljer sig lite från vad jag egentligen hoppas på...

STEG 9
antal människor du skulle ge ditt liv för: 2
antal CD-skivor du äger: FÖR MÅNGA!
antal piercings: Öronen...
Antal tatueringar:  0 (än! vänta bara)
hur många gånger har du varit med i tidningen? Oj, de kommer jag inte ihåg. 3 kommer jag på på rak arm, nog fler.
antal saker jag ångrar: 2 personer iaf.. i övrigt står jag för allt och vägrar ångra ett skit.

DAGENS LÅT

SHUT UP - THOM KAJAVA


Dagens allt

Dagens humör: Bra tills för 20 min sen.
Dagens mående: Har varit illamående i skallen xD
Dagens borde: Hinna med o döma match och repa...
Dagens frisyr: Nyfärgad, tuperad hästsvans med två slingor fram och uppsatt lugg
Dagens klädsel: Svarta leggings, röda Converse, militärshorts och Guns ´n´Roses t-shirt
Dagens längtan: Komma hem och dricka mer glögg (Jag håller på att bli alkoholist. En bortskämd sådan dessutom:/)
Dagens fundering: Hur fan tänker Tobbe o Lotten? Får dem göra på detta viset?
Dagens ord: Kukkaka (fråga en finne vad de betyder)
Dagens tråkigaste: Pendeltågsresan hem från plugget, den tog inte bara 1000 år. Jag hade magsjuka i skallen på köpet.
Dagens roligaste: Min och Cissis diskussion i matsalen och brasilian vax. Fy fan... riktigt vidrig xD

Fredag 7 nov 08

Och så får man ett sms med texten:


"Hej Soul 2! Vi behöver ha ett extrarep inför dagiskonserten. Det blir nu på tisdag 16:00 i  Stora salen. Ses på måndag, trevlig helg! / Tobias & Lotten"


Och jag som inte har något solo/replik eller roll tänker då genast? OH NO!!! Säg inte att de ska bli ytterligare 3 timmar av helvete som i onsdags när en jävla regissör var på vår ensemblelektion och endast gick igenom scenerierna i typ 3 timmar! Jag har dessutom träning på tisdag o måste läsa ut den jävla Lord Of the Fucking Flies.
Jag har valt att inte ta på mig saker, dels för att jag inte har den tiden och dels för att Therese har sagt de till mig. Att jag ska backa och inte ta på mig så mycket, utan låta de andra i klassen göra det. Till skillnad från alla andra idioter i min klass som tar på sig hur mycket som helst, för att dem tror att man får högre betyg då, fast glömmer och träna och väljer att inte dyka upp på lektionerna så att vi som inte har tagit på oss något får dubbelt jobb i slutändan! Vi har hållit på med det här projektet praktiskt taget  typ hela terminen och jag sjunger typ max 5 refränger liksom, KLART SOM FAN ATT JAG KAN MITT! De e inte som om de är mycket liksom... Och med tanke på de så har jag ju massa tid att lära mig när jag ska av och på scenen. Vilket jag lärde mig i onsdags. Och jag tänker inte sitta och lyssna på när dem med repliker säger dem i 3 timmar  när jag egentligen skulle kunna göra något viktigare. Jag ligger dessutom efter i typ 3 projekt! Mina argument är så jävla mycket starkare än deras. Dessutom har jag skrivit hela jävla manuset. Jag har fan dragit mitt strå till stacken. Vore det inte för manuset, skulle dem inte ens ha någon jävla konsert. Dem kan iochmed detta inte komma med något jävla du-får-ställa-upp-för-laget -snack.

Jag blir så jävla less...



DAGENS LÅT (Till Micke)

FUCKED UP - DANKO JONES

Dagens allt

Dagens humör: Förbannad och uttråkad av alla inkompetenta människor.                 
Dagens mående: ONT!
Dagens borde: Romanläsning och artikel
Dagens frisyr: Uppsatt i hästsvans och raggarlugg    
Dagens klädsel: Fred Perry t-shirt, AF-mjukisar o skinnjacka
Dagens planer: Plugg, ingen träning, sex.                    
Dagens vill ha: Jakob i kombination av min nya glögg med blåbärssmak:d
Dagens längtan: Natten med Jakob o bli klar med artikelhelvetet.
Dagens fundering: Hur kan folk vara så dumma i huvudet?
Dagens beroende: Black Devil             
Dagens tråkigaste: Allt var lika tråkigt    
 

6 nov 08

Hej!
Hur mår ni?
Jag har haft en rätt turbulent kväll/natt igår. Därav inget blogginlägg. Hamnade på sjukan när mitt knä hoppade ur led. Är rätt mörbultad nu:/ De blir väl bra igen, eventually.

Om jag inte misstar mig helt o hållet så fick ni dagens låt av Jakob va? De var iaf Roads - Backyard Babies.

Sitter i skolan nu och väntar på att min andra och sista lektion för dagen ska börja och även såsmåningom sluta så jag kan åka hem o plugga. De är ju inte som att jag kommer kunna träna på ett tag. Måste läsa ut boken o fiax den jävla artikeln ikväll...

Anyway, ska ge er en dagens av allt möjligt o en dagens låt :-*

<3


DAGENS LÅT (För de gamla goda minnenas skull)

SUMMER OF 69 - BRYAN ADAMS


4 nov 2008

Godmorgon mina vänner!

Idag är en betydligt bättre dag än igår. Trots att kvällen avslutades ganska abrupt. Tog ut min ilska över fel personer. Förlpt mig Fader, ty jag har syndat. Det jag nämde för någon dag sen om hur trött jag blir på de som tar ut sin ilska över fel personer...jag har gjort samma. Helvete. Det är ju fel, men de är så otroligt lätt o bara slänga ur sig en massa skit.

Idag tänker jag på alla minnen. All trevliga minnen, från sommarn o allt annat som ligger mig varmt om hjärtat.
Därav dagens låt.

<3
O du, Jakob. Jag älskar dig o jag ber om ursäkt.


DAGENS LÅT(Till alla er som är lika ilskna som jag idag)

BLOW - ATREYU

Light this endless dark

Sitter hemma med Jakob, som inte kan koncentrera sig på något annat än alla låtar som ska repas ikväll-_-
Min annars så söta pojkvän har förvandlats till en stressbitch. Han ska få gottgöra gånger tusen ikväll:P Trots allt vi hann med inatt o för 10 min sen:) men ändå. Orkar inte folk som tar ut sin stress/ilska/frustration på fel människor. Känner bara att de e lite waste of energy, o waste on my humör.
Höll på o lacka satan på en jävla brud på pendeln på väg hem idag också.. Hon bor i Kallhäll. Hon är alltid på mina tåg, framotillbaka varje dag. O jäveln ska envisas med o sätta sig så nära mig som möjligt! Va fan e de för jävla skit? Det är inte så att hon liksom är diskret o kör stenhårt på att "nämen, de e ju slumpen! Oj what a surprise!" liksom, nää. Fan heller. Hon är alltid lika jävla rättfram när hon kikar ned i min väska o trycker upp sitt öra framför munnen på mig när jag pratar. Hur fan e vissa funtade egentligen? (förlåt alla svordomar, men jag har en aggro/trött-dag)
Borde sätta igång o läsa eller plugga eller plugga låtar eller vad faan som helst! Göra någon slags nytta, men jag har som lagt allt de bakom mig o vill bara göra allt som e kul. Har hela mitt liv varit den duktiga bruden som alltid gjort vad hon ska, e lite less på de. (eller om ja ska va helt ärlig, har ja inte alltid varit den duktiga som har gjort de hon ska, utan jag har alltid varit den duktiga bruden som har gjort de hon ska samtidigt som jag e en mästare på o ha roligt) Men nu vill ja alltså bara ha kul! Varför är inte livet bara KUL? Fan va de hade underlättat för människor! Hur många känner man inte som på något sätt är missnöjda med livet?

Gud, jag är besviken.

<3

Måndag 3 nov 2008

Hej!
Har ni en bra dag? Det har inte jag. Såhär jävla trött har man inte vart på länge..huvudvärken dunkar i skallen o magen vrider och vänder sig. Fan va de suger o va tillbaka i skolan igen. Jag orkar  inte, ja vill inte. Ska alltså vara klar med min engelska roman tills nästa vecka, o va redo o göra diskutera i en bokdiskussion o ha en skriflig bokanalys. DET KOMMER FAN INTE GÅ! O inte nog med de, vi ska hinna göra typ en miljon grejer innan dess!
Fan va less jag blir.
Jag är röksugen också. Jag ska gå hem efter ensemblen, Jonas skulle döda mig om jag kom till teorin utan att ha gjort läxan ytterligare en vecka.
Jag är så jävla stressad. Det enda jag har gjort någorlunda bra idag är att jag faktiskt har plankat hela Endless Dark! "Jackob" kommer bli JÄTTEGLAD! xD

Det springer runt massa jävla dansfjortisar i gröna sparkdräkter bakom mig! Fan, kan de dö? Jag orkar inte. De tror sig äga hela skolan o allt annat mellan himmel o jord också för den delen!
Btw har jag typ sagt hej till typ 4 pers idag. YES! Jag ÄLSKAR min klass. Precis som den älskar mig. (JAG VA CYNISK)

Nu ska jag gå till matsalen o äta något äckligt. Men vi hörs senare.

<3

DAGENS LÅT

 FALLING RAIN - CRASHDIET

2 Nov 2008

Söndag.
Yay! Vi älskar söndagar. Speciellt sista söndagen efter ett lov. Mitt näst sista höstlov ever. Blir nästan lite rörd. Fryser. Kallt. Minusgrader o snart e vintern här på riktigt. Jag vill inte. Vill bara ha sommar och lov hela året om. Vad hände med att plugga de här lovet? Har läst ett kapitel i min roman, that´s it. Fan vilken skit. Måste komma på en bra ursäkt till musikteorin imorn, tror jag ska sjukanmäla mig efter ensemblen imorn o bara åka hem o ta tag i skiten.
Va ute med killarna o drog runt. Rätt mysigt faktiskt. Har vart på stan med mor också, spelat match o fikat hos syrran. Micke har hunnit ringa en snabbis också. Lova att ringa ikväll, gjorde de för en kvart sen men inget svar. Bäst att han ringer upp senare för annars har han lurat mig igen.-_-

Tror ja ska ringa hit Jakob ikväll:) Känns som om de va evigheter sen vi sågs, trots att de bara var ett par timmar sen. Imorn blir de repa, o på fredag o skivinspelning på lördag:p sen gig o sen fest @ my place. YAY!

Känner att jag inte kan skriva idag heller så de e nog lika bra att jag bara lägger ned.

Nu, till telefonen!

<3

1/11 -08

Shulululu!

Hur mår ni idag? Jag har äntligen sovit ikapp all sömn jag har missat de senaste dagarna. Va på restaurang med mamma igårkväll och bara tog det allmänt lugnt. Jätteskönt!
Idag blir de middag hos mormor ute i Bålsta och sen party;)
Sitter och lyssnar på lite triggande In Flames just nu och väntar på att mor min ska komma hem snart så vi kan åka till Bålsta, så att jag snart kan gå ut!
Efter festen ska jag träffa Jakob hade jag tänkt.
Micke har blåst mig en gång till. Igår var jag så nära på att göra något jag hade fått ångra, bara för Mickes skull. Men så blev de då inte. Kanske lika bra de.

Aja, ni får ha en trevlig lördag<3 så ska jag njuta av mitt näst sista höstlov:(

<3


DAGENS LÅT (Bra musik är tidslös)


HEAVEN´S ON FIRE - KISS

RSS 2.0