Diskriminering?

Jag vet att jag förtjänade det där jobbet, jag bara vet det. Fick höra att jag var bäst! Och dem lovade att höra av sig om man skulle komma dit (det gjorde dem inte) och sedan om man gått vidare eller inte (det gjorde dem inte heller) jag har fått ligga i som en jävla galning. Vill man verkligen jobba för sådana? Kort varsel med allt och det enda sättet att få igenom något på det är genom att jag själv tar tag i det. Nu helt plötsligt påstår hon att jobben är fulla, men hur kan det vara fullt innan jag har fått ett svar?:o Ingår jag i dem som ska jobba då eller? Nej, det gör jag ju  inte heller för när hon väl har svarat så säger hon att hon ska spara min ansökan så att jag kan jobba ifall någon annan blir sjuk eller inte kan jobba. Men hallå? hur jävla bra kommer det kännas att veta att man är någons andrahandsval? bra med självförtroende man kommer ha då! Jag vet att jag fullkomligt skulle briljera men det är inte en booster för mitt redan icke-existerande självförtroende. Jävligt bra! Det här börjar likna mitt förra jobb på Donken, jävla skitställe där du fick ditt schema en dag innan du skulle jobba. Sorry men jag vägrar ta sånt. Jag svarade iaf den här tanten med ett relativt cyniskt mail där jag rent ut sagt frågade henne varför jag inte kunde få jobbet i första hand? Därefter krävde jag ett svar.. ska bli ytterst intressant att läsa.. någonting säger mig att hon antingen kommer anställa mig på direkten, då hon annars riskerar att få en arg LO-man på sig eller så kommer hon bara delete:a det, ignoration.


Jag vill bort från det här samhället, bort från Sverige!! usch, med all sexism och rasism, diskriminering och dubbelmoral. Fan vilket skitet land!

Torsdag

Snart är lovet slut, det har nog helt ärligt varit mitt bästa och tyvärr sista riktiga höstlov någonsin.

Igår kväll kom Felicia (Jakobs syster) på en kort visit, hon tyckte att vi har fått det jättefint här=) Jag hade middagen klar tills dem kom hit så vi åt och sen gick jag och Jakob till lokala puben och kollade på fotbollsmatchen, AIK- ÖSK, slutade 1-1, så om AIK spelar oavgjort mot Göteborg på söndag så blir det SM-guld=) Det ska vi bara fixa, 11 år sen AIK tog sitt senaste guld.

Nog om igår, ligger i sängen framför tv:n och väntar på att min frukost ska bli klar. Ska iväg tidigt då jag har sjukgymnasten idag (min fot är paj) och sen väntar massa shopping med mor<3, det kommer bli grymt. Har riktigt saknat mamma på sistone.

NU ska jag göra mig i ordning. PUSS!

Onsdag

Nu har jag bakat pepparkakor! Blev rätt bra faktiskt, lyckades med rätt temperatur och längd inne i ugnen iaf, då gick dem sönder när jag tog ut dem istället! Usch, det är svårt med pepparkakor. Drack glögg igår btw.

Ska kolla runt lite vad/vilka/vart affärer jag vill kolla i imorn, är riktigt taggad. Saknar mamma också så det kommer bli riktigt mysigt imorn.

Bikbok- leggings
H&M- strumpor, leggings, strumpbyxor
Skopunkten- Stövlar
Gina Tricot - baskläder
Åhléns - Kjol



Nu ska jag bada=)

Dagens låt

Jag klarar inte av dig. Du sårar mig och jag har fått nog.




I've practiced this for hours, gone round and round
And now I think that I've got it all down
And as I say it louder I love how it sounds
'Cause I'm not taking the easy way out
Not wrapping this in ribbons
Shouldn't have to give a reason why

It's no surprise I won't be here tomorrow
I can't believe that I stayed till today
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we'll find this was no surprise

It came out like a river once I let it out
When I thought that I wouldn't know how
Held onto it forever just pushing it down
Felt so good to let go of it now
Not wrapping this in ribbons
Shouldn't have to give a reason why

It's no surprise I won't be here tomorrow
I can't believe that I stayed till today
There's nothing here in this heart left to borrow
There's nothing here in this soul left to say
Don't be surprised when we hate this tomorrow
God know we tried to find an easier way
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we'll find this was no surprise

Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that's left your eyes
That's why this comes as no, as no surprise

If I could see the future and how this plays out
I bet it's better than where we are now
But after going through this, it's easier to see the reason why

It's no surprise I won't be here tomorrow
I can't believe that I stayed till today
Yeah you and I will be a tough act to follow
But I know in time we'll find this was no surprise

The kiss goodnight, it comes with me
Both wrong and right, our memories
The Whispering before we sleep
just one more thing you can keep

Our favorite place we used to go
The warm embrace that no one knows
The loving look that's left your eyes
That's why this comes as no, as no surprise



lögner

jag hatar lögner... allt som man döljer bakom en annans rygg/inte berättar = lögn...

Tisdag

Godmorgon!
Har sovit riktigt oroligt, delvis för att jag har sovit med knorrar i håret och delvis för att det har varit massa lampor tända, riktigt jobbigt. En annan sak som är jobbig är att jag har börjat längta efter att skaffa barn! (jag som är barnhatare!) jag vill bara lägga av med p-pillerna och börja skaffa barn, men det går verkligen inte. Så jävla dumt att skaffa barn såhär tidigt! Men jag längtar verkligen, det måste vara något fel på mig.

Idag ska jag träffa mormor i Jakan, vi ska åka till Stinsen=) Det blir nog mysigt, älskar att träffa mormor, får passa på så fort vi kan, hon åker dessutom till landet på torsdag så vi fick passa på nu i början av veckan.

Ska laga lite frukost nu, ha en bra dag! Vi hörs i eftermiddag!<3
Här är halsbandet  och armbandet jag fick av Jakob, bild från www.hallbergsguld.se


Tillbaka

Nu är jag tillbaka från stan och alldeles nyduschad, så grymt skön känsla. Blev ett halvtimmes besök hos tandläkaren och en massa timmar på stan med paula, jag handlade en ny svart kofta, ett par trosor, nitar och två par vantar bl.a..  Var riktigt níce o träffa Paula. Älsklingen har lagat god middag till oss nu och jag har bokat tvättid på fredag kl.10-13, sen ska jag åka till Jakan och kolla i affärer och sen hem till mamma och mysa!

Nu ska jag äta!

Här är lite mer saker som jag har införskaffat=)


bilder: www.bikbok.com

Måndag

Underbart med höstlov!

Var uppe tidigt idag för att åka till tandläkaren och sedan möta Paula inne i stan för att vara shoppingrådgivare.

Helgen har varit fantastisk, fredagen inleddes med shopping och middag ute och sedan kom Sebbe o Mackan över och stannade här hela helgen, vi var runt i Kista centrum och käkade på puben och hittade på massa saker. Igår åkte jag,Jakob o Mackan till Rusta o Ikea o köpte nya saker, har fått en helt ny hall!! Så jävla läckert, kommer en grym sänggavel snart också:P i veckan förhoppningsvis. Vi köpte nya sängkläder sen också, grymt skönt. När jag och Jakob kom hem så lagade vi tacos, supergott.

Ser fram emot en grym vecka, hörs när jag är hemma igen=)

The Ashes

är mer eller mindre klar med min plankningsuppgift, blir ju aldrig helt nöjd med något. Ska sjunga upp den med Linn idag=) Cissi kommer inte till skolan idag, känns som att vi aldrig är där samtidigt.
I eftermiddag ska jag till kyrkan med mitt band och repa och basta=) fett pepp, vårt andra rep. Ska äta frukost, göra matsäck, packa, göra mig i ordning med dusch, kläder och smink och sen fortsätta plugga religion.

Ha en trevlig dag

btw ska jag och jakob ut och käka på fredag=)

Besviken - släck mitt ljus.

Har ni någon gång blivit riktigt besvikna? Så att det gör ont i hela kroppen och ni vill inte kliva upp igen? Du kan inte kliva upp igen, det gör för ont. Du ställer upp med allt du är och har gång på gång, men det tär på dig mer för varje gång som går då du inser att du bara får ont tillbaka? Har du varit i ett sånt läge? Jag är i det läget nu och jag vet inte hur jag ska ta mig upp, hur jag ska orka, vill jag orka? Känns som att hela mitt liv kommer mynna ut i en kris som kommer sluta med att jag kommer få välja mellan alla svåra val i livet på samma gång. Kärleken eller familjen, vännerna eller studierna-_- Jag har idag börjat tvivla på mitt egna körkort, jag är så jävla less. Man lånar en bil utan behov och sedan får jag en utskällning av någon som inte har något med mig att göra. Jävla tant! jag vet att jag gör allting jättesvårt för mina nära och kära nu när jag mår såhär men jag känner att jag måste säga ifrån. Jag mår så jävla illa, jag hatar mitt liv, vill vara någon annan nu och någonannanstans, med andra vänner, en annan familj och ett helt jävla annat liv. 6 personer som står mig nära har jag ställt upp på och fått skit tillbaka ifrån, ingen som ger uppskattning eller tacksamhet, det är som att dem bara tar mig för givet. Faktum är att det är jävligt dumt att ta någon för givet, det straffar sig bara i längden, en dag har man inte någon att ta för givet kvar, du blir ensam. Du skulle inte stå ut, ensamheten tär (tro mig, för jag vet) den tär och sårar mer än du någonsin kunnat ana. Det är inte värt det, det är det fan inte. Dina medmänniskor är det finaste du har, värna dem, ljuset slocknar en vacker dag när tiden brunnit ut, livet är som ett ljus, när du har brunnit ut är livet slut och det finns ingen återvändo. Du kommer ångra dig. Som jag gjorde. Jag valde att ändra mig och det tog tid, massor med år och det har alla inte ens upptäckt, hos många är jag fortfarande samma person, en ensam och elak människa. Depressiv. Självratande. Jag har lång väg kvar men jag har jobbat så hårt och har kommit så långt att jag vet vad jag förtjänar eller inte. Jag förtjänar fan inte det här. TA MIG FÖR HELVETE INTE FÖR GIVET! Jag sticker, smiter, försvinner och du kommer aldrig se mig igen. Viljestyrkan har jag och den blir mer intensiv för varje motgång. Vill jag så gör jag.

bajs

har haft en grym helg, men alldeles för lite plugg.
Blir lite arg nu faktiskt, helt jävla omöjligt att hitta en enda bikini som är snygg och som inte är halterneck! Sorry men jag har för stora bröst för att kunna ha halterneck bikini utan att få ont:/ Jätteirriterande.. vet inte vad jag ska göra...Är grymt besviken på Jakobs mamma och hennes nya kille. Orkar inte att man försöker anpassa sig men dem ändrar sig alltid och det känns som att hon bara gör som hennes kille vill. Hon har blivit så grymt förändrad sen hon flyttade ihop med honom. Precis som min morsa. Orkar inte.

Sen är jag så förbannad på all sexism i vårt samhälle, känner mig jätteutsatt som kvinna, de e illa när tillochmed SVT visar vinjetter till diverse porrprogram, nakna tjejer visas enbart!! Ska alla tjejer skaffa silikonbröst för att inte ens pojkvän ska tycka man är vidrig? Jag känner bara för att låsa in mig i badrummet och gråta tills all gråt gått åt. Vill inte låta emo och tycka synd om mig själv men jag mår väldigt dåligt pga de, och jag vet att det är många andra med mig. Är det någon som vet vad man kan göra åt det? Måste skaffa lite självkänsla. Sen undrar jag vad det heta med att köra in en morot i röven är? Är så trött på folk som kollar på porrfilm men inte vet varför. Min kille tillexempel.. de stör mig att han inte kan svara. Är han inte nöjd med mig?


Ariyan <3 Jakob



Sov gott:P

skit..

fyfan vilken jävla skitmatch... allvarligt, har gett upp... sämsta matchen jag har sett... och nu gjorde danskarna mål... riktigt dåligt... sverige är värda att vinna....

Lördagsmys!

Hej allihopa!

Sitter hemma hos Jakobs föräldrar, ska äta god tacos och sen blir det fotbollskväll, inviger dessutom min nya laptop ;P Sverige ska bara vinna idag, ska njuta några öl nu.

Hörs sen!! Trevlig helg och kolla på kanal 5 kl. 19.15! Sverige-Danmark

Fredag

3 veckor sedan jag gjorde min tredje tatuering:P

Har gjort mina examinationer så jag har ingen skola idag=) superskönt!
Mamma är hemma och är sjuk, hon och jag ska in till stan och ta en fika och kolla på lite strumpor och vantar och sådant=) Jag är bara sjukt nojjig över vilken jacka jag ska ta, kan man verkligen ha en Fjällräven jacka idag? Det är rena midvintertemperaturen (8 grader) men det är som en mental spärr inom mig som säger att det bara inte går.. jag menar det är ju bara oktober... visserligen har jag ju redan julpyntat så varför bry sig? Aja, vad tycker ni? Jag behöver verkligen hjälp, o det kvickt!<3

Jag behöver lite nya varma raggsockor, knästrumpor och overknee, är lite sugen på fler halsdukar och vantar också och då kan man lika gärn köpa en extra mössa också:P Har massa rabattkuponger som jag ska använda, på Body Shop och JC för att nämna några. Ska bli trevligt! Looking forward.

Imorgon ska jag plugga, tvätta och sedan laga god middag inför den härliga fotbollsmatchen, SVE-DAN, en riktig ödesmatch. Kommer sitta klistrad!

Söndagen består av ännu mer plugg, ska fan bli klar med min arruppgift i musikteori b. kl.16.00 ska jag infinna mig i Sofia, fyfan va jag är taggad! Återträff med alla som åkte till Italien i april, vi ska få kolla på filmen som vi spelade in nere i Italy och bara ha trevligt tillsammans, Jakob har match kl.18.00 som jag antagligen missar då, men det är nog bara bra, jag orkar inte kolla på hans matcher igen eftersom det gick som det gick sist iaf.

Nu ska jag äta frukost och sedan påbörja att bestiga mitt berg av musikteoriuppgifter:/ wish me luck..please.

DAGENS LÅT ( jag känner igen mig. jag ber om ursäkt för allt.)


Tisdag

Godkväll! Bullarna står i ugnen och jag har nyfärgat hår:) blev som vanligt lite mörkt nu i början, men det lägger sig och blir bättre. Blev en spontan middag hemma hos mamma ikväll, var riktigt gott faktiskt:P italiensk pasta och glass till efterrätt. Passade på att plocka med mig mina julsaker som fanns där. Så nu är det ännu mer pyntat än igår:P
Imorgon blir jag ledig från skolan då jag ska till sjukgymnasten, har ju tyvärr som anat en trasig hälsena, eller ja, den är inflammerad än så länge, ser ut som att jag har en golfboll inopererad i foten och det värker som satan. Tvingade mamma att ringa och ta första bästa tid då det är viktigt för mig att kunna träna, blir min fot värre kommer det inte bli någon träning alls. Efter det ska jag väl hem och plugga, den här veckan är nog den värsta hitills:/ men jag får plåga mig själv för om jag är riktigt duktig blir det en ny data för mig också:P har äntligen kommit överens med pappa (efter typ 2 månader) om vad jag ska ha som körkortspresent. En mini-pc från Dell! Yes! Bästa datorerna på marknaden, och jag behöver inte betala ett piss:P blir sjukt riktigt nice iaf.

Och ja, fick precis veta att det gick åt helvete med bullarna... jag har aldrig failat med matlagning eller bakning förut, men så fort jakob ska lägga sig i blir det skit av allt...

aja, tappade mitt humör rätt fett nu.. ska absolut inte ta ut de på er så vi hörs imorn eller nåt...

<3

Tisdag

Underbara tisdagsmorgon!=)

Har haft en underbar helg med krogen, födelsedag, volleybollmatch och igår IKEA, shoppade loss på julsaker och så julpyntade vi när vi kom hem:P riktigt julfint har vi de nu. Har en fin film på de hela på min ipod också. Ska försöka lägga in alla videos från helgen sen;P Har varit superduktig och pluggat igår, blev klar med loggboken, började på mitt PM i ensemble och började på min uppsats i arbetsmiljö och säkerhet, har även fortsatt lite nu på morgonen. Ska göra mig i ordning lite nu, sen ska jag åka o köpa hårfärg och sen blire skola.

Ikväll ska jag baka kanelbullar eftersom att det inte blev några i söndags då vi var på match, sen ska vi ut och jogga=)

RSS 2.0