21/6-08

Tillägnat min älskade pojkvän Jakob<3:

Jag vill bara ha dig nära, där du kan stanna för evigt.
Du kan vara säker på att det bara kommer bli bättre.

Du och jag tillsammans, varje dag och natt.
Jag är inte orolig för allt kommer bli perfekt.
Folk får gärna snacka, dem får säga vad dem vill. Jag oroar mig inte, för jag vet att allt kommer bli perfekt.

Ingen, ingen, ingen kan förstöra det jag känner för dig. Dig, Dig.
Kan förstöra det jag känner för dig.

När regnet öser ned och mitt hjärta värker, finns du alltid tillgänglig för mig.

En vanlig negativ dag i mitt liv.

åh herregud. vilken dag!

Björn, kan ju fan bara ta sig. vad har ja o sandra gjort honom?? vi var hans vänner när han var typ helt utmobbad av resten av klassen o tacken för det är att han ljuger ihop något om att vi var "skittaskiga" mot honom, efter allt vi hade gjort den jäveln? Hur mycket offrade man inte för honom. när han hade ångest o behövde köpa nya kläder? klippa sig? eller när han hade fest varje helg.
Jag blir så jävla förbannad.

Sverige är ute ur EM.

Elias hörde av sig till mig idag. Bara för att jag har gett upp honom totalt efter måndagens dos av utskällning som han fick av mig. undrar om han ringer inatt.... antagligen inte=)

Janina bangade som vanligt och fick sig en dos av min utskällning o vi e ovänner nu. Jag orkar verkligen inte krypa för henne och hennes fula pojkvän. Bollen ligger hos henne, men jag kommer dissa henne så jävla hårt när hon hör av sig... det kommer hon göra också. Hon är nämligen en av dem som får så sjukt dåligt samvete...  Speciellt när hon vet att det är hon som har gjort fel.

Köpte 2 par nya jeans till priset av 1 på Weekday=) det var väl det enda positiva med dagen. Jag träffade Paula vilket alltid är lika trevligt...hon får mig att glömma mina problem, enda tills jag befinner mig i dem.

Nu sitter jag hemma  o mår allmänt dåligt..känner mig dock tvungen att hålla humöret eftersom att jag har mina kära pojkar på besök..<3 älskar er egentligen men fan förlåt, blir så ledsen o besviken på allt annat runt omkring att det liksom tar överhanden.

Jag har fortfarande kärlekstunnellåten på hjärnan, det är väldigt jobbigt.

Såg Nanette i Kungsan...hon såg hemsk ut.

Mitt nagellack ser förjävligt ut just nu, såg fint ut i typ en timme... så det får jag ju göra om imorn.....suck.

Fredag...Midsommar. Fan vilket överreklamerat påhitt... orkar verkligen inte. midsommar, nyår o valborg är verkligen jobbiga dagar som folk använder som ursäkt till att supa. Men HALLÅ; URSÄKTA!! JAG SUPER VÄL NÄR FAN JAG VILL!! BEHÖVER INGA SPECIELLA DAGAR FÖR DET!....

Sex and the City marathon är över:/ hoppas jag får tag i biljetter till premiären...

min förkylning varar än.. ett jävla helvete.


Fuck for life.


MVG I ALLT

Fan jag dör av lycka! VIlket jävla år, det har varit en helvetes kamp! Tack o lov så ger det utdelning också!

vilken bra dag det här har varit även fast det bara blev jag o cissi på grönan i slutändan, drog med oss Alexandra i typ 1 timme iof men ändå... perfekt väder, perfekt kompis o perfekt med folk.(det va typ inga folk där:P) vi åt popcorn, sockervadd, glass o hamburgare! allt som man ska göra på tivoli. och jag spydde på mig själv:P!! YES; finally har jag gjort det också. har aldrig spytt av karuseller förr:P ännu en oskuld mindre:P

Elias o jag har kommit ur vår svacka igen;p men Paula kan ta sig. precis som Janina. Palla!

imorn ska jag till den årliga kollen hos tandhygienisten klockan 13 å sen e det party party;p ska ju fira de finfina betygen vetu:p så janina, ja tror jag tackar nej till din lama fika.

Onsdag, dagen full av förväntningar...Elias? Inte Elias? Elias?

It´s time to go so goodnight sweetheart, goodnight<3

KNOW YOUR ENEMY!

aa du har rätt, rage against the machine.

Fan vilken jävla frustration jag känner till alla (Speciellt elias, paula, gustav o janina)
grundregel nummer 1 är väl för faaan att man svarar på ett simpelt sms!! right`?

Vill du inte ha något med mig å göra så säg för fan de istället för att lura mig upp i dagen!!!

I´m speechless, that´s all

rubriken är till dig elias, vi behöver prata. ( Rubriken är självfallet riktad till matchen mellan sve-spa också=P).

adam, i love u and everythin but i´m just really tired and think that i might need some sleep so we´ll talk tomorrow, right?=)

Cissi, saknar dig fortfarande.


Fredag 13 juni 2008

nu e jag hemma efter dagens tv inspelning på kanal 5. Gustavsberg Glashuset. Helt sjukt underbart var de, vilken inredning! o Dr.Alban e ju grym!!

Imorn e de sve-spa efter jobbet å då ska jag cissi, elias å andreas till kungsan:P YAY!

longing for my wonderful phonecall tonight.. can´t wait!<3

11/6-08

Så har då dunderförkylningen drabbat mig... Lagom till morgondagens gigg på kanal 5 liksom! Tack!
Det är i sånna här stunder man börjar ifrågasätta sin existens och vad man har gjort för fel i livet? för något måste man ju ha gjort, mens, allergi, dåligt väder, ostadigt med killen, och familjen. Fan asså.
Det tog mig 6 timmar att ens orka gå upp. Har verkligen ingen ork i någon muskel överhuvudtaget. Jag får inte deppa till heller för mormor kommer hit..och hon har ju sina krämpor. Och syrran, hon har haft en hemskt natt då hon har bestämt sig för att göra slut med sin kille efter 1 ½ år så mina besvär verkar ju lindriga jämfört med deras. Jo, sen var de Cissi också.. o Paula. Ingen av dem verkar må så bra nu. Cissi känner sig ensam o oönskad och Paula har strulat runt så mycket med olika killar och kan tänka sig vara seriös med typ 2 av dem...den ena blev tsm med sitt ex igen! fan e de för fel på killar?


Borde försöka hitta mormor o köpa chips o snacks till syrran, tror hon skulle göra gott av en myskväll hemma med de nära o kära.

Nu kom mamma hem och honhar köpt en inhalator till mig, det krävs ett mirakel för att jag ska kunna bli frisk på en dag.

igår fick jag btw en ny almanacka för läsåret 08/09=) köpt på Nordins i Söderhallarna. tack mamma!

puss o kram

10 juni 2008

Idag har jag gjort mycket..fastän jag har känt mig som en äcklig fet tant med mens! Va på stan med mor först och sedan blev de fika hos syrran. efter det mötte jag paula som berättade om sin underbara vistelse på srf, jag är avis! vi drack te hemma hos henne och sen gick jag hem och pappa körde mig sista biten..

Cissi kom hem idag, hoppas hon piercar läppen.

Jakob, jag måste prata med dig. Mitt samtal med Paula fick mig att inse hur viktig du är för mig, hur mycket du betyder. Du är mitt allt! Älskar dig av hela mitt hjärta och utan dig vet jag varken ut eller in. Du är så vacker.  Varje gång jag tänker på dig ökar min puls och hela jag bara skriker av längtan till dig. Satt och kollade på dina vackra bilder och saknaden är oerhörd.
Vill bara ha dig här hos mig nu, kan du inte bara komma hem?:( Jag saknar dig, älskling.
ARIYAN+JAKOB=SANT 4-EVER

Sverige vann!

Zlatan! Tack, din måltorka i sv.landslaget är över!! Fy fan vilken pers! Vi som låg på plats 30 i topp 30 listan vann över de regerande europa mästarna.. Skandal Grekland! Nu väntar ett revanschsuget Ryssland som vi måste möta utan talangen Christian "Chippen" Wilhelmsson som skadade sig ordentligt i kvällens match. Jag ger er all lycka!

Har haft en bra dag som slutade dåligt då min underbara mor började kritisera och klanka ner på mig igen.. efter en pöl tårar senare fick min underbara vän Paula mig på ett bra humör igen. Hon är en sann ängel. Vi ska ses imorn och med lite tur e jag på centralen på väg hem samtidigt som Cissi. Hon fick total hemlängtan och åker hem idag om 8 timmar typ:P TACK för det!

RMK spelar imorn i kungsan, tror inte jag orkar vara kvar tills dess men om det är någon annan som har vägarna förbi så rekommenderar jag er att gå dit, dem e grymma! (går i min skola jue;))

Nej, nu ska kvällen avslutas med en sex & the city kavalkad i mitt rum. puss o kram så hörs vi!

go sweden go

Imorn gäller det... nu ska em´s sämsta lag göra debut i em. Åker upp till Björn med syrran och compani och glor på den underbara matchen...hm. Har inga förväntningar på sverige kvar överhuvudtaget.

Jag saknar dig, Cissi

Jag kommer hem och då åker du:( ibland är livet verkligen inte lustigt.
Fan va jag bara önskar att du kunde komma hem, jag har så tråkigt och inget att göra. Har kör ikväll som jag egentligen inte ens pallar och det ska typ regna resten av veckan. YAY! *not*

På måndag har vi iaf sagt att då ses vi, eftersom att jag jobbar i helgen. Bloody shit. Så måndag=Grönan med Cissi, Elias, Sebbe, Hannes, Janina, Danne, Gustav och ev.Paula. DÖR AV LÄNGTAN!!

<3 kärlek

hemma igen..

2 musikaler, 2 konserter, 10000 nya erfarenheter och en jävla massa liter sprit senare är det måndagmorgon och jag är hemma igen efter en mycket intressant weekend i london. 2000 kronor fattigare.
Omgiven av kärleksfulla människor och härliga äventyr ville jag mest bara hem. Saknade mitt normala liv. Vill ut och tälta med Cissi och till grönan med elias. Jag vill bara vara ung igen, känner mig som en världsvan dam med noll mål för framtiden då hon redan har gjort allt.
Vill njuta av solen, vännerna och livet.
Suck, tröttheten kommer till mig och jag känner nästan hur kroppen sakta dör lite mer för varje sekund.
Smsade sandra för första gången på typ 5 månader, vi pratar inte med varandra längre. Hon har enligt min mor ringt  hem till mig men jag har som vanligt aldrig varit hemma. vi får se om hon svarar, tvivlar på det.
Undrar om jag får betygen idag?

jobb i helgen som vanligt och kör ikväll...

ciao

RSS 2.0