DAGENS LÅT

 IT´S THE BOOZE TALKING - TAKIDA

31 okt -08

Herregud vilken natt!
Träffade Freddan vid typ halv nio o vi satt i någon trappuppgång o drack bärs. Väntade in Jessie som kom dit, vi drog tsm till Pub Banken o jag sjöng lite nice karaoke:P Sen drog vi med sista tåget in till Sumpan o gick på krogen där o drog sedan vidare med nattbuss till centralen o gick till Gamla Stan där vi träffade massa folk utanför Medusa:P Va en jävla rolig kväll faktiskt. Om vi bortser från killarna som spydde hela vägen från TC till Viksjö, vilket i sin tur ledde till att jag spydde så fort jag hade gått av bussen. Jag blev så jävla äcklad!
Sitter o lyssnar på The Båtten Is Nådd, just nu. Vet att den är gammal o sönderspelad men jag kan inte hjälpa de. Den stämmer så jävla bra på mig just nu. Det är dock inte dagens låt! Bara en liten notis;) Till dagens låt hade jag något helt i åtanke:)
Mamma är ledig idag så hon och jag ska nog ut o fika eller nåt sånt. Helvetesväder bara. Jag hoppas verkligen de finns någon soft Halloween-fest imorgon kväll. Trodde Cissi o jag typ hade bestämt att vi skulle umgås under Halloween men nu verkar hon hellre följa med Johan på fest V-ås. Aja, jag har iaf Jakob, Thom, Freddan o Paula som jag har lovat träffa också.. Om inte annat blir de väl krogen imorn också.
Känner så starkt att jag inte orkar med mina deprimerade vänner. Orkar inte höra på deras snack om hur fula de är o sånt. Vill vara stöttande, men de har liksom gått för långt. För när man frågar vad som har hänt får man bara svaret "allt" eller liknande. Nä, vadå svårt o kunna hjälpa till?! Söker de bara uppmärksamhet eller vad är frågan om egentligen? En person som säger att den ska ta livet av sig minst en gång i månaden är ju lite svår att tro på. En vacker dag tar den personen sitt liv och JAG kommer inte tro på denne. Död är inget skämt o ni som läser detta vet med er om ni har betett er på detta vis mot mig eller inte o jag ber er att snälla tänka efter ett steg längre nästa gång.

<3

DAGENS LÅT-(ära till In Flames xp )

CLOUD CONNECTED - IN FLAMES

30 okt-08

Godmorgon!

Måste bara börja med o säga att In Flames o Sonic Syndicate igår var grymma!<3

Ska iväg på fotbollsskolan nu alldeles straxt, kände bara att min uppdatering sög o att ni förtjänar ett inlägg minst varje dag.

Ska antagligen byta till vinterdäck på bilen med killen sen o så ska jag försöka hinna titta förbi mitt kommande jobb på Kungsholmen:) Måste göra ett gott första intryck;)

Fan va trött o sliten jag e! usch.

hm, de va längesen ni fick någon bild...  tycker faktiskt ni förtjänar de:)

Såg mina exkompisar på pendeln hem igår, de va skitfulla o skitfjortis. Fan va ja inte pallade, speciellt inte med tanke på hur dåligt humör tjejgänget innan hade fått mig.

aja, bilden var de

<3


08:51

käka o sen läsa sa jag va?
Haha visst. Käka o sen fastnade jag framför lastfm.se som vanligt o börjar diskutera musik med alla runtom i världen. Är värsta största lastfm-freaket! Ja behöver fan hjälp! Ja kan som inte lägga av o kommentera alla kommande konserter jag ska gå på o kommentera alla superbra låtar!! Just nu är de Evil Eye av Takida som dånar i hela huset:) Mysig låt=)
Nu ska ja o Jakob baka medan lastfm ljuder ut i huset=)

läsa sen!
<3

Tuesday morning

Klockan är 08.14 och jag o Jakob har varit vakna i över 2 h.
Jag är alltså uppe tidigare en dag på lovet än när jag går i skolan! Suck, va meningslöst.
Helgen har varit supergalen och ändå sover man inte mer än såhär! Jakob har typ blivit förkyld o legat o låtit hela natten för att han inte kan andas. Jag vet att det är synd om honom men va har ja gjort för ont? Att han inte lär sig något. Norge är inte bra! Han ska stanna här i Sthlm med mig hela tiden så blir han inte sjuk=) Har haft massa gigg i helgen, med start i fredags.Oj Oj, vi gjorde succé på alla gigg! Trots att ingen av oss kunde låtarna, så satt allt som en jävla smäck på giggen. Repetitionerna söög ju verkligen så humöret innan konsertdags var inte på topp kan jag ju säga.
Min mage kurrar och mitt huvud värker. Cissi ska komma hit någon gång idag så ska vi dra på stan o sän laga middag o så, de e ju liksom In Flames på Annexet imorn! YAY! Så jag måste skicka hem sjuklingen snart så vi brudz kan leva tsm i harmoni.
Paula & Mimi -grejen orkar jag inte ens kommentera. Så drygt är det.
Det bästa med allt de är att Gurra, Freddan, Jakob o Thom oxå tyckte att dem betedde sig som största bimbosarna redan innan jag har yttrat mig om deras förargelseväckande beteende. Tack o lov för de! Jag älskar mina killkompisar såå mycket! Tobbe däremot.. suck. Han kan bara ta sig. Orkar inte nämna de heller. Alla som behöver veta de, vet de redan.

Frågan är om man ska sätta sig o läsa lite William Golding o sen käka eller om man gör tvärtom?:S En sak kan jag ju bara meddela, Flugornas herre är GAAALEEET mycket bättre på engelska än svenska. Originalspråket är så jävla mycket starkare. Det borde fan vara förbjudet att översätta böcker. Det blir fan alltid sämre.

aja, Ciao amigos. hasta luego!

btw

JAG FICK MVG PÅ TALET!=) MIN SVENSKA B -LÄRARE TYCKTE DE VAR SKITBRA!

ps. tänkte bara att jag skulle passa på o skriva de en dag som denna när jag ändå är på värsta skrythumöret. Tror jag har blivit en diva. Allt med de grå bandet har nog gjort mig lite smått galen. Men äsch, inte mycket man kan göra åt när man helt enkelt ÄGER! ds.


sov så gott<3

Torsdag

Hej!
Har precis kommit hem från träningen.
Oh, what a day!
Började dagen med att lyssna på Anders & Ivar som btw diggade min "Grå Bandet"-idé fett hårt o t.o.m. köpte 2 st! Sedan var de bara o pracka på ett band på varenda lärare, o ja har sålt 2 st till nu också:P
Tror inte vi vinner hela skiten, men va fan en biobiljett kan jag vara utan. Fast de där med äran vore jävligt nice.
Vi har då ett s.k. solidaritetsprojekt då vi ska samla in pengar till Unga Hemlösa i Sthlm. Vi stod på Plattan, de va nog de största hindret vi hade. Jag o Cissi stack vid tolv när vi insåg att de bara var vi som jobba o de andra satt på Burger King. De va ju lagom metal liksom! Då tog vi banden med oss o stack xD

På tåget på väg hem fick jag ett av mina mycket eftertraktade "impulsinfall". "-Cissi, ska vi gå av i Jakans centrum?", sa jag.
"- Aa, visst! svara Cissi"
Så skönt o få sånt ibland, trots att de innebar att jag har fetaste listan med grejer jag måste köpa. LOL! De blir typ 1200 allt tsm.
Anyway, så är de bara typ 20 h kvar tills jag får träffa min älskling igen! YAY! Som jag har saknat den människan! Gah, de e helt insane asså! Min söta Jakob har överlevt en heeel lååååång vecka i Norge, tycker verkligen synd om dig babe!:/
Imorgon får vi iaf träffas igen, o repa o sen ha konsert:P Lol, de kommer bli kul. Zlatan kommer ju vara där också:)
De e liksom jag o Zlatan som blir kallade för våra förnamn när alla runtomkring oss kallas för sina efternamn. Det måste ju syfta på något?:P När två talangfulla människor har ytterligare något gemensamt?;P HAHA , Det var ett skämt för alla er som inte förstod de.
Är på förvånansvärt bra humör faktiskt:)
Har nyss dragit iväg ett mail till Chefredaktören Mikael på Sthlm City, tänkte att han kunde se till att gråa bandet uppmärksammas lite.
Tycker nämligen att det är ett mycket fint initiativintagande av en vanlig gymnasieelev som har absolut 0 påverkan på vårt samhälle.
Vore fint av City om de vill/vågar ta upp något sånt. De har ju faktiskt ingen anledning o tacka nej.
O gör dem de har jag något fint o ta upp med de högre makthavarna. Om (jag kommer inte riktigt ihåg om de e 2/3 delar eller 1/3 del) 1/3 / 2/3-delar av sthlmarna känner till Grå Bandet, får jag typ ensamrätt på de. Då slipper jag ansöka om dyr patent. Snabb PR för mig om City är snälla imorgon när Micke läser sitt mail. Vi ber till GUD! Vi ber alltid till Gud när vi något vill ha.

VA FAN!? Jag hör Ebba Grön från tv:n. Fuck, jag avskyr punk. Speciellt svensk punk!
 Aja, synd o förstöra mitt första "positiva" inlägg på länge med en avslutning som innehåller orden "vafan" o "fuck" så jag tänkte försöka knyta ihop säcken här någonstans o knyta mig själv också. Fast för ska jag ringa Cissi o sen ska jag skicka godnatt till Thom o sen ska jag prata med Jakob o sen ska jag skicka godnatt till Jakob o sen ska jag.... o sen sen sen... o sen... ska ... jag.... zz... sooovva....zzzz..,. snark...

<3

Onsdag

Är så trött o känner att jag bara ska gå o sova alldeles straxt, måste bara göra en sak först. Måste dedikera ett inlägg till dig, Jakob.

JAG SAKNAR DIG O JAG ÖNSKAR ATT DU BARA KOM HEM NU!

Norge klarar sig utan dig, de gör inte jag.

Jag älskar dig<3

Godnatt alla trötta.

Måndag den 20/10

hej.. hur mår ni?
Jag mår helt okej trots helgens alla turer.
Helgen inleddes med ett besök i stan efter examinationen (som faktiskt gick rätt bra) med Cissi, ja köpte mina skor=) Sen insåg vi att vi ville festa, fixa cigg,  så vi drog hem till mig o fixa sprit o jag bytte om för att sedan dra till Cissi o äta o byta om. Sen tillbaka till kallhäll för o möta Gurra o dra hem till Ville där vi kunde festa. Det var rätt kul faktiskt, trots vissa moment som vi hade klarat oss bättre utan. Sen "sov" vi hos Gurra. Min mamma trodde jag sov hos Cissi o Cissis föräldrar trodde hon sov hos mig som vi alltid brukar göra. På lördagen va jag o Cissi hemma hos mig o hade de mest mysigt med typ 5 miljoner dvd-filmer, käk o ansiktsmasker. Vi har haft riktigt trevligt faktiskt, fast ja, jag måste erkänna att jag har lite dåligt samvete över Jakob. O nu är han i Norge o jobbar. Måste verkligen kompensera honom i tusenfald.

Nu sitter jag o gissa vem? Jo, Cissi såklart. Som vanligt. I skolan och har som vanligt ingenting o göra eftersom att ingen av oss kan jobba i skolan. Det är bara massa störningsobjekt överallt o allt vårt arbete är på datan hemma. Jag vill bara hem, men jag kommer aldrig komma hem för vi har 2 dryga lektioner kvar i skolan o sen ska jag repa. utan trummis. det kommer gå JÄTTEbra!

Saknar dig, Jakob.

11 månader

Firade 11 månader med älsklingen idag!! Åh, en månad till och vi har alltså vart ett par i 1 år! Asså fattar ni? Ett helt jävla år! Jag tror inte jag fattar själv.

Har haft studiedag idag... har skrivit talet men jag kan det absolut inte utantill så jag e lite smått nervös...
Sen träffade jag Jakob o vi åkte in till de andra killarna på Orion o repade. Det gick riktigt bra faktiskt, alla gjorde jävligt bra ifrån sig så vi va bara där i en dryg timme o åkte sedan hem till mig:)
Eftersom att det är 11 månader så ska jag o Jakob försöka fira lite inatt, det riktiga firandet får vi ta till helgen eftersom att jag är så sjuk stressad över morgondagen. Ska träna med Cissi klockan 9, examination 10, matte 11, o sen på stan för att Cissi ska pierca snakebites oså ska jag köpa mina efterlängtade röda Converse! Thom ska tydligen också på stan imorn, fan. No offense, men asså jag orkar inte honom för tillfället. Han är ursöt och snäll oså på alla sätt och vis men asså... nej.

Jag får inte glömma o göra musikteorin i helgen heller... o så kanske jag ska höra av mig till mormor, kanske tom borde hälsa på henne? o på söndag lär Micke höra av sig... han vill att jag ska komma till honom någon timme. Varken jag eller Jakob har problem med att träffa vi själva eller vår respektive träffar sina ex då vi litar fullständigt på varann och då varken jag eller Jakob brukar ha kontakt med våra ex eftersom att de alltid har tagit slut i samband med bråk o därav har man förlorat kontakten med sina ex men Micke... Va fan ska vi ses hemma hos honom för? Asså ursäkta men våldtäkt nästa. Känner inte för det, o de gör inte Jakob heller...

Nej, fan va jag svamlar. Vi hörs! Måste krypa till sängs o mysa med Jakob.

önska mig lycka till imorn<3

onsdag den dryga i okt

Jag måste bara säga att jag har världens finaste och bästaste pojkvän i hela världen! Byter inte ut dig mot något, Jakob.
Imorgon ska vi träffas och fira 11 månader:*
Älskar dig och jag saknar dig redan!

Jag orkar inte ensemble om de ska vara som de va idag. Det säger jag bara.. Alla ni som var där vet nog vad jag menar...Särbehandling är inte okej av något slag och jag ska ge det ett sista försök att ta tag i skiten. Orkar verkligen inte bli behandlad illa för att vissa av våra lärare inte kommunicerar med varandra. Det är alltid enklare om man har samma lärare varje lektion som ena ensemblen faktiskt har, all vår tid går åt att förklara vad vi gjorde förra veckan med den andra läraren. Suck, inte konstigt att man aldrig utvecklas som grupp när vi är "stuck in a fucking moment" liksom. Blir så förbannad när jag tänker på det. Det finns absolut ingen som helst anledning till att vi ska ta sån skit bara. Och inte med detta, dagen inleddes med att man fick stå och frysa häcken av sig utanför riksdagen och bara vänta på att få bli insläppt. suck, kvart i sex gick man upp till absoult ingen nytta. Speciellt inte när man ligger efter i både föregående och nuvarande projekt. Hade iof några härliga moments med Cissi på stan under lunchen men em förstörde såklart dem ganska rejält. ("Köpte" massa sminkborstar o ögonbrynsfix bla o en lovemetal-"dekal" som jag stryckte fast på mina svartvita Converse)
Träning om 27 minuter och ledig imorn. Måste panikskriva mitt tal så att jag förhoppningsvis bara ligger efter med en deluppgift i förra projektet. Sen ska vi in o repa på söder vid 18-tiden. Sen är det fredag och förhoppningsvis kan jag mitt tal så pass bra att jag faktiskt kan genomföra det och prestera minst VG+ o sen ska jag gymma.
Efter det ska jag på stan och beta av några av de grejer som står på min inköpslista:
- Röda Converse, Shoeline                                                                       699:-
-Pajlettopp, Lindex                                                                                      199:-
- Satanistörhängen, Punktshop                                                                99:-
- Nattlinne, H&M                                                                                           179:-
- Läppiercing Ring, Punktshop                                                                 79:-

Börjar med det dyraste, tar nog bara skorna på fredag så väntar jag med de andra tills lovet när pengarna har kommit också;)

nee, nu måste jag dra.
<3 Sundström is da shit and he knows it.

btw, jag spikade totalt på Masterclassen igår;)

Jag vill dit, igen.

min träning börjar om en kvart men jag känner mig som tvungen att säga det här...
... Igår när jag somnade drömde jag något helt fantastiskt, jag kommer inte säga vad det var. Har bara en enda önskan, att jag kommer dit inatt igen.

Jag älskar dig Jakob<3 vi ses om 2 h


Söndagstråk

[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercningar.
[ ] Jag har piercningar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn någon dag.
[ ] Jag har barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har kissat på mig av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonsiller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har bott i ett annat land.
[ ] Jag har jobbat i ett annat land.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[x] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i skandinavien
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i europa
[ ] Jag har varit i Afrika.
[x] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[x] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x]Jag har träffat någon från Internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnostiserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på Tradera.
[x] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik.
[ ] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv
[x] listan är stulen





RSS 2.0