DAGENS LÅT (jag e inte ett MJ-fan , men U rock my world really rocks my life)

U Rock My World - Michael Jackson



18/12

Hej o förlåt för att uppdateringen SUGER!

Inte meningen, är bara så fruktansvärt trött alltid när jag kommer hem från skolan. Så skylla ifrån mig på att jag har mycket o göra funkar inte den här veckan:P

Idag däremot, är en fullbokad dag.
Började 9 i uppehållsrummet tsm med dans o teaterklassen och vi skulle ha pepparkakshustävling. Uppgiften var alltså att göra en känd byggnad utav ett "pepparkakshusset" (sånt som ser ut som en stuga i Dalarna typ, ni vet) Inte lätt kan jag säga... Men, min grupp (Jag, Cissi, Becka, Amanda, Petri o Kevin) vann priset i kategorin som hette nåt i stil med "Mest estetiskt snygga skapande:s" typ. Vilket var bra för om det inte handlar om det yttre när det kommer till pepparkakshus, då e jag ganska lost kan ja erkänna.

Så fick vi ut lappen om det individuella valet. Jag valde Rättskunskap A 50p på HT och psykologi A 50 p till VT. Hoppas jag får det. Sen ska jag försöka läsa svenska C och Engelska C parallellt med Eng B o Sven B på egen hand o sen har jag redan fått utökad studieplan så jag kan läsa Spanska 3.

Så på väg hem (sket i jullunchen för jag äter ändå bara laxen o den e dyrast o finns minst av) stannade jag o Cissi i jakobsbergs centrum så hon kunde köpa en ögonbrynspenna o ett linne. Sen drog jag hem, åt o gick o lade mig. Gick upp nyss, ska iväg på möte med jobbet o Cissi e färdig tränad o ska försöka dra sig från fadderbandet så fort de går o sedan komma till mig. Vi ska ha lite mysig singstar-kväll oså hos mig. Christer e ju out of town så vi bitches får passa på. Som man brukar säga, när katten är borta dansar råttorna ¨på bordet:P Vi ska för övrigt färga o locka Cissis hår. Vi ska va helvita imorn;) o lockigt svart hår bägge två. Skolavslutning imorn. YAY! De blir btw silverglitterspray också.P

Jävlar måste rusa!

<3

Ni får en dagens sen:-*

DAGENS LÅT (Till Jacob, jag älskar dig.)

I´M NOT LEAVING NOW - HOFFMAESTRO




16/12

!3 MÅNADER IDAG, JACOB<3

Älskar dig.


Dagen firas med mys hemma i Vås, middag o Titanic.


Köper ny julklänning imorn, den ljusrosa från Gina. Underbar! Sen skolan kl.13.


Jacob, låten är till dig.



<3


DAGENS LÅT (Inte min musikstil egentligen, men nu vill jag bara gråta)

SHORLINE - ANNA TERNHEIM



Måndag 15/12

Sjukt onödig dag i skolan idag. Verkligen. Fick en bok o vi röstade fram nya låtar. Jag fick inte något val igenom. Dem sög. Det gör nog den jävla boken också.

Undrar hur julen blir, så jävla struligt i familjen just nu och alla jävlas med alla. Jag vill inte fira med Gustav o dem! Jag vägrar fan de. Mormor e falsk som satan.

Anmälde mig till Asissi idag iaf, så gissa om jag längtar till april.

Nya sl-korten imorn, tack. Masterclass, jag o Elin ska köra en duett på Julen Är Här. Kan bli asbra faktiskt.
Sitter o väntar på att pappa ska höra av sig, han skulle väl hämta mig oså skulle jag sova hos honom inatt..

Imorn ska mamma beställa en lila klänning som jag ska ha på jul. Den e rätt snygg faktiskt. Hon är ju hemma o är sjuk.
Jag o Cissi skiter fullständigt i Lugna Gatan mötet...de börjar 16 o vi slutar 14 så nä, de känns inte speciellt aktuellt faktiskt. Inte med tanke på att vi halvt om halvt e ovän med Viktoria också. Vi tänkte gå till H&M o köpa silverglitterspray till håret som vi ska ha på skolavslutningen istället.

Btw, matteprovet som vi gjorde i fredags, jag har fått reda på att jag inte fick IG, vilket jag var övertygad om. De står att jag slipper omprov och att betyget blir minst G. jag är överlycklig! Trodde till 110% att jag skulle få göra om provet och sa att jag skulle göra mycket för ett G. (O då är jag ändå en person som har lätt för matte och normalt får MVG på matteproven)Provet VAR skitsvårt. Cissi rev sitt prov tom, hon ska ju tenta skiten så hon satsar såklart på full pott.

Men kom igen pappa, jag e fan trött. Ring o kom o hämta mig!

Jag rökte en cigg idag, första på skitlänge. jag e fett stolt över att jag nu har återgått till o ta en irritationscigg o feströkning. Precis som förut.

Jag bara pladdrar...Anyway, ni ska få en dagens alldeles straxt.

<3

jakob, älskar dig.

MYS!

Nu är det julfint i mitt hus.  Nyputsade fönster och en gigantisk gran bla.

Titta förbi på glögg vetja!;)

Kram från Ariyan o Jakob som btw skickar typ 90 julkort ikväll.

<3

DAGENS LÅT

MY IMMORTAL - EVANESCENCE



Lucia 13/12 08

Hej!

Har varit uppe i ett x antal timmar, som vanligt denna Luciadag. Är uppe o lussar runt om i sthlms alla möjliga kyrkor o konsertsalar.

Tänkte mest önska er alla en trevlig Luciadag oså...

...o sen tänkte jag bara lätta mitt hjärta.

Bland det värsta jag vet är när någon jag bryr mig om mår dåligt.
Igår kom en vän fram och hälsade på mig och jag ställde som vanligt frågan "Allt bra?" och svaret blev ett nej och personen i fråga bara gick därifrån innan jag hann ge den en kram eller något. Jag är inte typen som skvallar och om det är något jag vet så är det hur det känns att må dåligt.

Dagens goda gärning: Skrev ett mail den denne och skrev att denne aldrig ska tvivla på o ringa mig oavsett vad det gäller. Positivt eller negativt, de behöver inte ens vara det. Om man bara vill prata eller höra en annans röst. Det är okej. Bara att veta att någon lyssnar och bryr sig om, det är guld värt när man mår dåligt. Ja, jag vet att det låter klyscheeaktigt men det är iaf sant för min del. Har man varit djupt nere i skiten så vet man.

V idag är du i mina tankar och har hedersplatsen i mitt hjärta. Jag tänker på dig och du betyder mycket mer för mig än vad du vet om.

<3

Dagens, straxt

DAGENS LÅT

STOCKHOLM SYNDROME - MUSE



11/12

Hej! Nu är min skoldag över sedan en timme tillbaka. Sitter i skolbiblioteket och väntar på Cissi som är på möte. Vår dag bestod av en mattelektion som var totalt jävla meningslös som vanligt och vi gick istället på stan...Har lagt undan en väska som jag ska få i julklapp av mamma o Cissi köpte ny piercing. Sedan drog vi runt i Gamla Stan o letade väggalmanackor och gravyrsmycken.
Fyfan, nu kom det massa jobbiga människor hit-_-
Googlade upp Jakob o de visade sig att han visst sökte Idol:P jag hade ingen aning om det.. måste lyssna på klippet någonstans men, skoldatorer.. Dem suger. Ska gå upp en våning och se om det vill fungera bättre där.

Julshow nr2 idag, med Serina bla... Jag tänker skita totalt i den. När Cissi är klar ska vi nämligen till Kista centrum, hon ska köpa julklappar, eller iaf kolla. Jag är redan klar med mina klappar, tack och lov.
Jag ska tvinga Gurre o lämna tillbaka mina kläder också... polisanmäler honom annars.

Ska ta tag lite i mitt rum också, städar ju lite varje dag inför julen. Vill göra det ordentligt nämligen, därav sådan tid.

Har på mig min Viktor&Rolf tröja idag, det var väl ett år sedan sist. Den är varm och en kylig dag som denna kan jag stå ut med att man ser lite större ut.

Lucia på lördag, ska va i kyrkan typ klockan 5.30 och repa, sen blir det Luciamorgon.

Matteprov imorn också, skriftligt slutprov. Måste ha MVG på det asså, vill bygga upp ordentligt inför betyget. Ska väl försöka plugga lite idag. Borde se till o lära mig additions och den där fucking substitutionsmetoden, eller vad fan den heter x) känner mig något osäker på dem...

Undrar vad annat som händer i helgen, ska väl ut till Bålsta imorn efter provet o sen kyrkan på lördagmorgon o eventuellt blir det teater på söndag, om inte Cissi mot förmodan skulle bli sämre igen. Ska inte festa iaf, e så jävla sliten. Vill bara ta det lugnt för det här suger, o må såhär asså. Lite glöggparty blir det ju imorn i vilket fall, Lucia en gång om året.

Funderar på om jag ska färga håret någon gång snart igen, eventuellt mörkare...

Nä, nu blir det drygt o skriva mer oväsentliga grejer.

Dagens, straxt.
<3

10/12 DAGENS LÅT (ÄLSKA!)

WHISKEY IN THE JAR - METALLICA




DAGENS LÅT

CLOSE TO THE FLAME - H.I.M.



7/12

Tillbaka från Åland. Ingen Freddan. Bara Jakob x 2.

Saving Joshua imorn.

Hemma från skolan imorn.

Träffa Jakob imorn.

Inga mer ord behövs.

Dagens, straxt.

DAGENS LÅT

DEAD LOVERS LANE - H.I.M.



DAGENS LÅT <3 (Jag älskar killar som sjunger grymt bra live, oså är han så jävla snygg)

THE SACRAMENT - H.I.M.


2 dec 08

Hej!

Sitter hemma vid datorn här nu, har tränat tills jag ville spy som ett gnu.
Känner en doft av hyacint, eller var det bara en enkel fint?
Blossa ska ned i magen skvalpa, så att det känns i huvet som en lampa. En lampa så varm och yr, hoppas jag inte får en ful frisyr.
När mamma ska in genom dörren träda, jag hoppas jag får mig en fin bräda.
Saffran och ljus uti vart hus, det kan nog leda till mycket bus. Julsång och stämning dagen till ära, Jakob mig under misteln ska bära. Där ska han ge mig en kyss så varm, så han får se min nakna barm.

:D

haha, blev värsta rimmet. Satt o lattja bara:P Jacob är i Norge=/ saknar dig!!! Kom hem nu... Dagen igår slutade med massa bärs och klockan blev väldigt mycket innan jag somnade, hamnade i telefon med både Thom o Jacob o ja, på den vägen gick det. Jag orkade inte upp imorse utan kom till skolan först till passionen klockan 12. Då hade vi notläsning och a´vista läsning. Skiitlätt asså... Mitt lag vann tävlingen sedan;P Måste sätta mig o göra matte, musikteori, brukspiano, epoker nu under mina kommande lediga dagar... har utvecklingssamtal imorgon och även möte med Christer. Det ska nog gå bra=) Sen har jag ensemble, hoppas verkligen det går problemfritt. Har vissa i klassen som hetsar upp sig över en del saker som löser sig i vilket fall. Hade samhällskunskapsprov idag, det var svårare än vad jag hade förväntat mig men jag tror de blir högsta möjliga betyg ändå:) En dag kvar i skolan sen är man ledig i 4 dagar=) Skönt! Ska iof förbi jobbet på torsdag oså, men relativt ledig är jag. Har bokat upp mig på lördag med Harry B James, nice.
Måndag är de spelning som sagt, Saving Joshua. YAY! Måste se till o hitta Amanda i skolan imorn så att vi kan diskutera.

Dagens present: 3 - pack mixade örhängen varav ett par e dem svarta hjärtörhängena jag har velat ha i 200 år, visserligen lite små hjärtan, men hellre små än inga alls.

Nä, nu är de decemberfika o tv som gäller..

Sen telefon med Jakob<3

1 dec

Hej, va på lite dåligt humör. Saknar Jacob som faaan. Han är i Norge nu. Igen... vill bara att han ska komma hem. Längtar tills fredag, så typiskt att jag har 2 lediga dagar när han inte är hemma:( och jag fattar inte att jag saknar honom så sjukt extra mycket när han inte är i Sverige=/

Ska iaf på spelning på Kafé 44 om en vecka. Ska bli så nice. Saving Joshua spelar. De går riktigt bra för mina Vås-polare. Ska ju på Europa turné o värsta plattan o grejer;) Amanda o Lovisa(mina konsertpolare) är självklart på. Ska passa på o köpa en t-shirt då faktiskt. Ska höra med Jakob om han har lust o hänka, skulle tippa på inte. O absolut inte Thom, de kommer aldrig inträffa. Saving Joshua är ju f.d Dicember, där Thom o jakob spela förr. En liten incident inträffade och nu pratar inte dem längre. Thom tycker dem är för skrikiga. Men aja, kan bli trevligt med mina gamla AF-polare=)
LÄNGTAR!!! Tills helgen o Jakob o konserten!!

Sh-prov imorn, aslätt tror jag xD borde vara lätt som fan för mig. Funtar på o tenta av ämnet men ofta förlorar man mer än vad man vinner på o tenta av saker. En dålig dag och ditt betyg e förstört.

Önska mig lycka till, ska ladda med Screamo-musik nu o lägga mig i sängen o prata med Jacob<3

DAGENS LÅT <3 (Gamla goda minnen, behövs en dag som denna)

MY DYING DAYS - DICEMBER






So white so black but not a sense of time
my self alone in here for eternity
one word was lost forever, all i want is you
but for now i slumber so leave me alone

my dying days awaits
my dying days awaits

lay down, i'm broken, leave me alone
for now i cannot look at you, i'm so ashamed
one word was lost forever, all i want is you
but i will never, never say goodbye

my dying days awaits
my dying days awaits
'cause i dont want to run away

1 dec 2008

Jacob, jag älskar dig.

<3

RSS 2.0