onsdag

Goddag! nu har jag precis kommit hem från skolan och stan. Hade projektarbete imorse, har sökt stipendie hos skolan, märker nu att det är väldigt svårt... aja, det får ordna sig.

Gick runt på stan och rensade tankarna, köpte två presenter till jakob och lite skor och kläder till mig. blev billigt iaf=)

Ska börja på mina läxor nu. Blir en Scorpions-låt i musikteorinläxan, ska fixa den nu.

Min syster fyller år på fredag, då blir det middag på en fransk restaurang och lördag har syrran en fest som jag och jacke ska på=)

Nej, ska äta middag så fort jakob kommer, så måste skynda mig med pluggandet nu=)

DaGens Låt

HALO - BEYONCÉ



 





motivering:
sjukt fin låt, hela låten är fin! Ackorden, sången, texten, allt. Blir alldeles rörd varje gång jag hör den! Har tänkt på låten hela sommaren, och nu är det dags. Jag som annars bara lyssnar på rock?! Nej, den här låten har det!


Tisdag (Tack till alla underbara läsare)

Godmorgon! Tänkte bara börja med och tacka alla mina störtsköna läsare! Vilken underbar start på morgonen era kommentarer gav mig! Vaknade och var skittrött, provade med en lättare frukost och en dusch, kände mig fortfarande opepp på skolan.. loggade in på bloggen och såg era kommentarer!!=) TACK! så skönt att veta att ni har saknat mina dagens låtar och att ni uppskattar att jag kör igång med dom igen:)<3 ska bli så grymt mycket bättre på att skriva här på bloggen igen=)

Tänkte be alla läsare om en liten kul grej bara, adda mig på facebook! Ariyan Hagi heter jag, vem vet vad de kan leda till? kanske blir vänner för livet=)<3

Var på fotboll igår:P Aik vann btw för er som har missat det.

Cissi kommer inte vara i skolan idag, så jag kommer ha en massa tid framför datorn i plugget idag, adda mig så fort som möjligt:P

Nu ska jag komma på en dagens låt<3

Hörs sen när jag är i skolan:P

Har btw army-kläder på mig idag, ser ut som en militär=)

<3 kyss

Dagens låt

CAREFUL - PARAMORE


Söndag

Godkväll!

Har haft en helt underbar helg med mina närmaste! Fredagen började med att jag och Jakob var runt i Kista centrum och shoppade och han klippte sig, sen drog vi in till stan och träffade Cissi, shoppade lite till och sedan var det dags för min tredje tatuering! är sjukt nöjd! Blev en stjärna i nacken och under stod det 1991. Jakob täckte även en av sina gamla och gjorde den till ett ruskigt snyggt kors. Jag och Cissi gick vidare till Tyron på ANT och kollade upp hennes piercingar i naveln, där träffade vi Sebbe! Vi 4 beslöt oss för att gå till vårt stammis-fik efter att någon har haft ett ärende i Gamla Stan , Café Cronan, vi tog en öl och sen blev det bowling, på Rock N Bowl i Mariatorget där vi tog en öl. Kvällen slutade inte där, vi hamnade på Harry B James istället=) Kvällen blev inte så sen men vi alla hade sjukt kul!

På lördagen åkte vi till Paulas 18-årsfest! Lite stelt i början men galet kul framåt kvällen!=)



Min nya iPod med videokamera:P

Idag träffade jag och Jakob min mamma i Kista centrum och jag fick min körkortspresent:P en ny iPod nano! 5:e generationen, galet nice pryl alltså!=)
Sedan tyckte Jakob att vi skulle köpa en Clone-a-willy, så det har vi ägnat oss åt nu ikväll:P bakfulla och jävliga räckte inte! NEJ! Vi skulle såklart klona Jakobs snopp! Så om 24 h har jag en specialtillverkad dildo=) nice:P

Hoppas ni alla har haft en galen helg!=) Så blir det skola imorn<3

Dagens låt:P tillägnad Jacob Andréas<3


Fredag

Hej!! Gud va längesen de var jag skrev. Så sjukt dåligt av mig men iaf. har varken haft tid eller lust faktiskt.

Under tiden borta har mycket hänt, musikalen, körkort och massa andra underbara saker. Finally ska jag väl ha lite tid att vara mig själv och fokusera på skolan. Jag ska sätta mig själv och mitt välbefinnande först nu, förtjänar det. Just det! Var på Åland med Jakob också!=) Det var nice.

Har precis slutat för dagen (höll på att somna på ensemblen, sjukt tråkig tant som hade föreläsning med oss, hon bara leker genom sitt liv och det är inget som faller mig i smaken, sjunga kunde hon inte heller.. eller hon sjunger ju inte bättre än någon jag känner) och väntar bara på en lärare som kan ta min närvaro så att jag får gå sen. Ska väl käka lunch och sen träffa jakob vid två-tiden när han slutar. Vill att han ska prova en skjorta från Zara som jag funderar på att köpa till honom. Sen ska jag hämta ut mitt körkort på posten i Kallhäll. Sen åker vi hem och bara myser. Ska skriva min projektplan och börja på mitt PM i helgen, men ska också unna mig en förmiddag imorgon med mamma, bara hon och jag=)

Om exakt en vecka ska jag göra min tredje tatuering=) längtar som fan!!^^ jakob ska följa med och eventuellt täcka en av sina mindre lyckade tatueringar:/ efter det ska vi handla presenter till varann, paula och min syster=) På lördagen 26:e blir det fest!^^Längtar.

Ska btw få fett grymma körkortspresenter:P av mamma får jag nya iPod nano med videokamera bla och av pappa får jag välja precis vad jag vill. Tror jag vill ha en ny laptop:P en röd=)

Ha en awesome helg!^^

RSS 2.0