¡In Spain FFS!

I think this is one of my best moments in life. Just chillin in Alicante with my favourite boy in world. The weather outside is sunny and absolutely amazing! I don't wanna go home, cuz I've got a lot to do when I'm back there again. 2 tests and 2 examinations. Fucking shit. But I do miss u all! Cissi, Mickis and Sasha! My babes! Wish you all could be here with us. I bought some nice and funny things for u:P ¡REGALOS! 

I see you soon;) and by the way, things are very expensive here!;O I'ts not like other parts of Spain..

LOVE YOU!

?

Hej mitt namn är Ariyan och mitt liv är som ditt, vet inte om du sett det men det liknar mitt shit. För jag ser allt svart på vitt alltid missnöjd med nåt, grubblar över saker som jag nog aldrig förstått. Deprimerad mellanåt, det jag bär på är svårt. Jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt. Lovar och inte håller. Det som driver mig finns där. Gillar dem som delar min synvinkel och flyger i min sfär. Kanske tappat det helt? spelat för många spel?. Målat in mig i ett hörn och fått en törn. Det är då jag hatar mig själv och kommer på det för jag har ingen jävla aning om vad fan jag håller på med.


Att jag inte längre vill leva, det är min hemlighet...

Idag har det gått ett år. Ett helt år sedan den jävla olyckan. Olyckan som förstörde mitt liv för alltid. Ni har undrat vad som egentligen hände den där kvällen som förstörde allt. I de här allra sista brevet ska jag berätta precis hur det var. För första och sista gången.

Fredag, 9 juni 2000

Var en speciell dag. Det var dagen då vi äntligen slutade grundskolan.
Kommer ni ihåg den dagen? Vi skulle äntligen slippa Lundbergaskolan!

Nu var det bara jag och Natta och vi hade hela sommaren framför oss, full av killar, fester och shopping och det började redan samma kväll.

Det var fest för alla niondeklassare i området under bion och det var många där, säkert 150-200 stycken! Det var helt självklart att vi skulle dit! Vi var där runt halv tio och då var festen redan i full gång. Det var svårt att komma fram för allt folk. Vi kom i vilket fall som helst in och det dröjde inte länge innan vi hade hittat ett par killar som vi började prata med. Det enda jag kommer ihåg av dem var att den ena hade blont hår och den andra var lite mörkare, men jag kan inte komma ihåg vad dem hette.
Natta trivdes med den blonde och dem kunde knappt släppa varandra på hela kvällen, fast kvällen blev ju inte så lång...

Klockan var kanske kvart i ett när det började knastra i ljudanläggningen. Den hade blivit överhettad. Ljudet försvann och plötsligt hördes en hög knall i en av högtalarna. När en av ledningarna satte eld på tapeten började helvetet.
Elden spred sig ganska fort och det fanns bara en utgång i lokalen eftersom det var en gammal byggnad som hade gjorts om till biohus så fanns det bara förmurade fönster och alla pressade sig mot utgången. Jag och Natta höll fast i varann men när det blev mer och mer panik så började vi dras ifrån varann. Jag kände hur hon gled ur händerna på mig och jag såg henne i ögonen när hon sa: Jag älskar dig Sanna, vad som än händer. Sen drogs hon bort från mig och jag såg henne inte mer.
Tårarna började rinna när jag kämpade mig mot utgången och jag vet inte hur men på något sätt tog jag mig ut. Jag ramlade ihop på asfalten och grät tyst när jag såg hur bion slukades av ett jättelikt eldhav. Då var det som om någonting dog inom mig. Jag tror jag svimmade efter det för nästa sak jag kommer ihåg är ett helt vitt rum. Det var på sjukhuset och ni stod där.
Läkaren kom in och frågade var det gjorde ont och sådana saker, men det enda jag kunde tänka på var Natta, vart var hon?
Jag frågade. Inget svar. Jag kunde se på era miner vart hon var. Borta.
Min Natta var borta. Då lovade jag mig själv att jag skulle återförenas med henne inom ett år, om ett år skulle jag inte heller finnas.

Tiden efter branden var ett helvete. När jag skrevs ut från sjukhuset orkade jag ingenting, jag  bara låg i min säng och stirrade upp i taket. När ni inte orkade längre, skrev ni in mig på psykiatriska öppenvården, men vad skulle det vara bra för? Jag låg i min säng på psyket i två månader innan ni och dem insåg att det inte skulle hjälpa. Då blev jag utskriven och fick komma hem. Där låg jag istället i min säng hela dagarna. Jag åt ingenting, gjorde ingenting och pratade inte ens.
Ni kommer aldrig kunna förstå hur jag kände mig och fortfarande känner mig. Hur mycket ni än försöker.
Nu har det gått ett helt år sedan Natta försvann och jag tänker hålla mitt löfte, ikväll kommer jag vara borta. Nu ska jag gå till Nattas grav för allra sista gången sen får jag äntligen återförenas med henne. Jag vet att hon väntar på mig.
Min allra sista önskan är att få bli begravd bredviv Natta.
Jag älskar er, mamma och pappa, men ni måste låta mig gå nu.

Sanna

______________________________________________________________________________

Sanna läste igenombrevet två gånger innan hon bestämde sig för att det var bra sen fick hon nerför trappan ochlade brevet på  köksbordet ochgick ut i garaget för att hämta repet som alltid låg i volvons olåsta baklucka.
Sanna såg sig omkring en sista gång innan hon vände på  klacken och gicknerför gatan mot kyrkogården. Hon hade bestämt sig.

Klockan nio samma kväll kom Sannas mor Anne hem. Hon gick  som vanligt in i köket för att laga till något att äta, när hon såg brevet på köksbordet. Hon satte sig ner på en av köksstolarna och började läsa. Under tiden hon läste greps hon mer och mer av panik, och när hennes man Tom kom hem en kvart senare hittade han sin  fru gråtandes lutad över köksbordet. Han tog brevet som hon höll i handen och läste det.
När han hade läst klart sjönk han  ihop på en köksstol och grät.
Tom tog Annes hand och  tillsammans beslutade dem sig för att åka till kyrkogården där Natta låg begravd. 
När dem kom fram till kyrkogården så var det första dem såg en polisavspärrning och en ambulans. När polisen hindrade dem från att gå fram till graven berättade Anne och Tom om avskedsbrevet från deras dotter. Polisen berättade att en ung flicka hade hängt sig i ett träd över en av gravarna. Hon som låg begravd i graven hette Nathalie Sophia Olofsson. 
Anne började gråta igen och tårarna rann långsamt nerför Toms kinder.
De förstod att det var Sanna som hade tagit sitt liv.

3 juli 2001 

Idag begravdes den unga Susanne Madeleine Sjöberg på Vattubergets kyrkogård.

Den 10 juni 2001

Ett år efter branden i biografen, tog hon sitt liv genom att hänga sig av saknad till Nathalie Olofsson som omkom i nänmda branden Susanne, även kallad Sanna hittades strax efter nio ¨på kvällen i ett tröd ovanför Nathalies grav och det enda hon hade i  fickorna var ett kort på sig själv och Nathalie och en berlock med inristningen N+S som Nathalie hade haft en likadan. Hennes sista önskan var att få bli begravd bredvid Natta och det har hennes föräldrar orndat för att hedra henne.  Sanna lämnade oss med stor sorg och saknad för att få återförenas med den hon älskade mest av alla. 
Vi önskar dig vila i frid.

Sanna såg sin egen begravning innan hon gick in i ljuset. Hennes  underbara föräldrar hade  alltid funnits för henne, hon skulle sakna dem. Hon viskade "jag älskar dig" innan hon vände om och gick in i ljustunneln. Där i slutet av tunneln stod Natta och väntade på henne. Äntligen skulle dem träffas igen!

SLUT..

Skribent: Cissi Sjökvist. -07


Röstenprojekt, SLÄNG DIG I VÄGGEN NU!

Gud, va härligt!! Jag måste bara säga det.. nu är det här teoretiska projektet över och finally ska vi förhoppningsvis börja sjunga igen. vad man har längtat! Har precis haft provet och det var superlätt! är så lättad=) MVG nästa asså. Det var typ bara 2 frågor som jag var tvungen att tänka till på trots att jag inte har pluggat mer än en dryg timme med Mickis. Så jag antar att det är sant det dem säger om att kortidsminnet kommer ihåg saker i upp till 30 min. funkar ju fantastiskt asså:) Fint väder är det också=) jag blir så glad. Pappa ringde och sa att det kanske inte ens blir TYskland utan det faktiskt till och med kan bli Spanien!! WOW!! Fatta va soft det skulle vara just nu liksom...=) jag vill. Har matteprov på måndag vecka 10, det känns inte bra, speciellt med tanke på att jag kommer vara bortrest=/...
 Nu kom Sasha hit=) det har tydligen gått bra för henne också:) vad glad jag blir=) verkligen fett kul.

igår hade jag gospelkör, det var också kul:)

nu är det varmt här och vi ska kolla på soultvåornas februarikonsert om en timme:) så man kanske ska slänga i sig lite käk.

Mañana Mañana!!

puss hasta luego baby<33

sitter i skolan igen...

Solen skiner och jag mår bra för en gångs skull. Allt löste sig med Jakob och som sagt solen skiner. Jag åker till Tyskland snart, det känns också bra...hör av mig snart igen


Trappan

Sjukt kul igår med Lina & Nelly;P haha vilken underbar piercing Nelly har gjort! Jag dör:P fett snyggt...
Däremot hade vi ingen aning om att Sexuella Trakasserier skulle spela på samma ställe som J.Fucking B skulle spela på! Jag hatar dem och det kändes som om jag var en fjärt i världsrymden för att vi är "töntar" fan va ledsen jag blev på dem... dem kanske bara var i en chock eller nåt. Vi var iaf väldigt snygga:P Aldrig mer Dennis asså:P det var det värsta jag har sett och hört...Simon ni vet, (Jennifers gamla strul) han var där helt näck! Fett sjukt. Nej aldrig mer trappan det kan jag iaf konstatera... det enda det ger en är en sjuk förkylning dagen efter och en jävla massa ångest som man får trängas med..

Jag är fett ledsen och besviken på dig, Jakob. Du sårade verkligen mig igår. Jag känner inte för att lämna ut allt här på bloggen men när du läser det här får du hemskt gärna höra av dig till mig. jag vill prata och det var därför jag ringde igår men det ville tydligen inte du.=/

Mamma pressar färsk apelsinjuice till mig nu:) helt sjukt underbart. Jag är sjukanmäld från jobbet också, det känns bra för jag tänker nog jobba imorgon istället.  Idag ska jag o Cissi till Jakan och köpa smink och hårfärg för typ 400 spänn:P haha LOL^^ Måste höra med Vivvi om hon har lust att hjälpa mig med hårfärgningen sen, så att jag har någon att skylla på om det blir fel:p... hoppas jag träffar pappa idag så¨att vi kan dra ut och köra sen också:)

Nästa helg har typ MIckis fest:) fett soft:P LOL^^ Jag måste köpa nåt kul till henne:).. pussar<33

Jag skriver med senare idag när huvudvärken har lagt sig:)


fucking datakunskap...=/

USCH, jag pallar inte!! Mitt huvud värker och min mage kurrar...någon har lagt in en extra lektion i eftermiddag också...hur ska man orka? Jag blir så arg... lektionen börjar ju inte heller... BAJS!
Jaja...Nu är iaf Aiden biljetterna bokade. Så jävla kul:) nu blir vi 5 stycken brudar som ska dit;).. skoj skoj:P jag längtar något sjukt mycket;P..
 jaja nu ska jag prata med rikard.
puss! Nu ska jag hem.

Just Go

Nu sitter vi här i skolan.. "jag är en kompis trion"alltså.
vi sitter och lyssnar på Jakobs nya demo...Mickis tycker den är jättefin:)
Cissi sov hos micke inatt igen:)...tur att hon är glad iaf:P han sa dem tre magiska orden till henne inatt.

Idag har vi genrep...hoppas Sasha sätter sina solon idag för annars lär hon inte få behålla det. Tyvärr...

hm hm...lalala jag hatar arbetspass. lalala det finns inget att göra.  Jag vet inte vad jag ska skriva...

jag fick en påse natt katten av mamma i lördags:) dem är fett gulliga:)
mwhaha skadeglädje asså... en viss person som jag stör mig på fick ig på sitt senaste uppspel:) LOL^^

Jag ska träffa amanda på onsdag och boka 5 st Aiden biljetter. Jag dör!! Fan va kul det kommer bli=)
 Och på torsdag är det alla hjärtans dag och då spelar HIM på Nalen.=) synd att jag inte hann få tag på biljetter. Men jag kommer ha kul iaf:P ska ju till en speciell person;)

jaja, nu ska vi ha återsamling i klassrummet typ:P...

pussar på er!

Jobb, jobb och återigen jobb.

fredag, lördag och söndag. skola mån-fre. och jobb igen på lördag.

det tar aldrig slut....suck! Jaja, London kommer garanterat bli av med allt jag har tjänat:)

Ikväll ska Cissi till Micke och Mickis träffade inte Patrick i helgen heller. Tycker synd om henne. Vilken idiot han är!

Snart är det Aiden!=)=)=)=) Jag dör;) fy fan va skoj. det är typ bara en och en halv månad kvar. Imorgon ska jag ta med skivorna till Manda och då ska jag höra med henne om jag ska boka åt henne och Lovisa också. Beställer iaf tre biljetter imorn:)

Sen har jag gospel...LOL~~

Nu ska jag ringa världens bästa trummis;)
puss

Gaj Rakslä Gid Bokaj! Röf Ditlla

image19

Ud Rä ttim vil. ttesvao dav med regäs ås rä ted iv röf ditlla. Natu gid, tegni gim. Ud rä ted atsäb gaj tev! Vel dem gim! Nid röf ditlla. nayira

HEJ PAPPA!

HEJ PAPPA! HEJ PAPPA! HEJ PAPPA!

7/2 Dagens + & -

+
- Mobilen kom till sin rätta efter två långa dagar utan den och jag blev otroligt lycklig då jag såg att den faktiskt fungerar fortfarande och har alla funktioner kvar;)

- MVG på presskonferensen, Ivan var supernöjd! Behöver jag säga mer än så?

- Sista dagen i skolveckan. Studiedag imorgon ;) helt fantastiskt!

- CSN-KOrtet är aktiverat;) Fett härligt, då lär det ju bli billigare Donken besök för min del;)

- All mina kläder är tvättade;)

-Mitt rum är städat.

-JAg ska äta chips från LIDL imorgon;)

-Jag ska leka med Cissi

-Jag ska träffa mormor

- På lördag är det födelsedagskalas

-På söndag jobbar jag och skaffar lite mer pengar till London;) (snart snart)

- Snart är det AIden och Good Charlotte!!! Jag spricker!!

-Februarikonserten snart=) då ska Gabbe sjunga;)

-RNB konserten snart... TACK! VI SLIPPER SJUNGA MER MARY J BLIGE MUSIK!

-Sasha sjöng fett roligt på ensamblen idag;) haha, hoppas hon inte gör så att alla får värsta skrattattacken i repan bara;)


 

_

-Jag måste ge tillbaka alla Amandas cd skivor på måndag efter ett längre långlån=(

- Jag var tvungen att åka till hittegodsavdelningen 2 gånger innan jag fick tag på min mobil idag=(

- Mickis kan inte leka med oss imorn=(

-Jag jobbar på söndag=( otroligt slitsamt

-Jag måste göra: 1. Energihäftet. 2. Intervallhäftet. 3. Röstenläxorna! typ 2 stycken! 3. Ringa Mormor. 4. Hämta ut mitt simkort på posten som ligger åt helvete. 5. Köpa alla hjärtans dag present...(vill ´"skaffa" MCR tröjan till ni vet vem;))

- Köpa Friskis kort

-Ge Cissi 40 spänn

-Städa klart i mitt rum

- Tänka mig för vad jag skriver och hela tiden komma ihåg att pappa läser min blogg...tyvärr. Har inget privatliv vet ni. Det är inte roligt men dem har inte höga tankar om mig mina föräldrar eller någon tillit heller så... Förlåt att jag tröttar ut er med mina numer tråkiga texter men jag vågar inte skriva precis som jag vill längre=(


Presskonferens

Woho! fett skönt, det gick skitbra:P tror jag och per iaf får mvg faktiskt, det verkade lite så på Ivan. Fett härligt...
jag var fett opepp på å ha det idag men det gick mot förmodan mycket bättre än väntat.'Var desvärre lite nervös.

Hoppas resultaten kommer upp idag. Nu vill Cissi äta så jag skriver igen sen.

CIAO! Trevlig Lunch!

RSS 2.0