Aik-Djurgården

En ytterst spännande dag! Allas vårat underbaraste Gnaget möter DIF! Ett riktigt hett sthlmsderby!;) woho! Råsunda, here I Come!

Imorn e de löning FFS! YEah!! Då ska jag shoppa!
Fan va bra jag kommer må imorn:P Först ska jag ÄNTLIGEN få göra mina två examinationer i matte och svenska och sedan ut och shoppa och efter de träffa pojken min igen;P JAG LÄNGTAR!!!

22/4-08

Så, en vanlig lite längre tisdag.
Aiden har varit och Cissi har gått hem. Låter inte som mycket att se fram emot va? Det är det inte heller. Har fått väldigt mycket gjort under den här dagen och det här nya projektet går verkligen superbra för mig!
Känner mig bara ensam, trodde den här dagen skulle bli perfekt men efter att jag hade varit vaken i någon timme började jag bråka med mamma och sedan med jakob och så skällde jag ut cissi för allt! Moget av mig då!!...Hm, vi blev vänner och allt e lugnt mellan oss men jag känner mig så sjukt stressad, vill bara att min mattelektion ska vara slut och så jag sedan kan åka hem, äta och sedan åka till sånglektionen. ops, nu fick jag sms..2 sek bara..
...det var inget viktigt.
om 40 minuter är jag härifrån...har lust att gymma, tror jag ska göra de imorn efter skolan. Slutar ju 13 imorn så d e lugnt.. Jakob får helt enkelt stå ut med de. Jag skiter i vad Cissi ska göra..
Btw så gick individuella sången väldigt bra idag:) Jag och Rebecka satt och lyssnade på varann;) Nice, hon va grym idag:)

Jaja, nu har jag 30 minuters helt sjukt nödvändig mattelektion.
puss och kram! Jag skriver igen när jag har tråkigt som den här bloggen dessvärre har råkat ut för att bli.

Fick precis ett sms från Cissi: Hej! nu e jag med min mamma och min moster från gbg i gamla stan för att jag e hungrig!x) 

Tack för den! Skolkare!:p vare inte du som skulle sluta med onyttigheter? HAHAHA Hetsätare ju!
Illa!

Matten väntar...

Aiden

2 dagar kvar!!!!! SPRIT OCH MUSIK I MASSOR!!!
Jag dör! Bara 2 ynka dagar kvar!

Första dagen på resten av mitt liv?

Klyschor, klyschor och återigen bara klyschor men ärligt talat så ska jag få denna klysha att bli till verklighet...

Idag ska vi börja gymma igen!!!!! Fy fan va längesen de va.
Efter ett sjukt seriöst möte med fotbollen igår om att förbättra vår kondition så att vi alla kan spela i ettan sen... om hur vi ska börja gymma och sedan mönstra för att göra Pliktverkets hårda fystest. bara för att se om vi klarar deras hårda kriterier... Det värsta är att man kanske inte ens passar för att få mönstra o göra deras prov. Vad är det för shit? Kan man inte bara gå till vilken sjukgymnastmottagning som helst och göra vanliga tester där.. Då behöver man inte ansöka om att få testa sig. Men nej då, det här är Djurgårn som ska vara så seriösa och visa att alla deras spelare minsann klarar av att göra lumpen, att vi är tillräckligt vältränade för de... jävla snobbfasoner... Aja, jag kommer iaf bli antagen, det är jag rätt säker på.. Själva grejen är att jag inte ens är intresserad av att göra lumpen i slutändan ändå...

aja hej då så länge

En vanlig tisdag..? Fan heller

Vart ska jag börja? Förslagsvis från början...
Jag vaknade och kände på en gång att den här dagen skulle gå åt helvete, visst gick det bra på masterclassen och allt men bara vädret fick mig att må illa och känna mig på gränsen till magsjuk. Om jag bara kan lära mig att lyssna på min intuition och vara lite snäll mot mig själv. Lära mig att vara hemma när jag behöver det.  Allt för den där masterclassens skull...det har hängt över mig i 2 veckor och nu är det finally över.. Så skönt...

Nu ska jag hem, jag orkar inte mer.


Tanto.

Och så var det gjort, årets första utefest  har precis ägt rum för nästan exakt 24 timmar sen.( SOFIERON ÄR SLUT!! FINALLY:d:)Det känns helt sjukt underbart. Tanto, Tanto, Tanto! vad är det med det stället? Helt fantastiskt att man bygger ett ställe som är byggt för ungdomar med deras enorma behov av utomhusfestande. mm, jag bara ser ljust på livet efter denna "grillning" som man kör på till mamma. Efter det här kan det ju bara bli varmare, ljusare och kåtare! livet leker!<3 Och alla var där!! Jag, Paula, Mimi, Jakob, Viktor, Ted och alla hans gaypolare;) mfl., var riktigt skön stämning!

Helgen i allmänhet däremot bara rusar förbi som en blixt! Fredagen efter plugget börjar med en skitmysig tur till en jazzbar och avslutas med skräckfilmen "The Eye" på bio och sedan bar det av hem till mig. Lördagens derby mellan Djurgårn o Malmö var riktigt najs, 1-1 och då fick man verkligen bevis att AIK står högt även i år:P Satans överklassare från Stadion som tror att dem kan fotboll! Härligt Gnaget! sedan blev det lördag och jakob åkte hem till V-ås igen och jag tog tåget in till stan tsm med mor, christer o mormor (som skulle på vinprovning på Grappe Vinkällare, med Gastronamiska Akademien) för att jag skulle träffa Paula efter lång tids "vi-måste-ses-snart-gumman-sms" då vi för drygt en vecka sedan sågs på tuben av en helt oförklarlig anledning då varken hon eller jag åker tub. Men men, vi bar av till Beyond Retro där vi fyndade totalt! (Visserligen bara ett plagg var, men det var värsta kapen!:d) Paula hittade värsta söta a-formade klänningen som var ljusgul med små blommor och krage och jag hittade röda hjärtformade solglasögon! YES! Äntligen hittade jag dem! Som man har längtat efter dem sedan 90-talets Gröna Lund. Efter det kände vi för glass i det strålande vårvädret så vi tog oss till Kungsan liksom 3000 andra Stockholmare den dagen och köpte årets första mjukglass. MUMS!
Sen var det tack och adjö vi hörs ikväll, hörde att det e fest på g och jag drog vidare till Östermalmstorg för att möta upp de tidigare nämnda personer som hade befunnit sig hos Carl-Jan på Grevgatan. Vi skulle nämligen ta oss en bit mat på något flaschigt ställe "capri" italiensk liten restaurang på Nybrogatan. Det smakade mycket bra!
Sen åkte vi hem och jag var hemma en väldigt kort stund för att sedan ringa Paula och möta henne vi Södra station och festa i Tanto (Se ovanstående) Mimi verkade må bra, det kan vi ju iaf konstatera efter alla turer hon har varit med om;) Och det tål att upprepas, Sofieron tog slut!!!! xD Yes, jag känner mig fett stolt.. speciellt när man drack upp den själv och fick en flaska vitt vin för det:P ibland är vadslagning på fyllan att rekommendera.
Mot alla odds han jag med 00.04 tåget hem och kunde tryggt somna in i min säng i ett alldeles tomt hus i en stockholmsförort:) trodde jag ja...00.49 Viktor ringer. svarar och somnar in igen. 04.13 Mamma ringer och jag lägger på för att jag visste att jag inte skulle orka gå upp 4 timmar senare annars. Stänger av mobilen och sover enda tills 08.15. Då var jag helt förstörd av gårdagens portvin & öl så det blev helt enkelt dubbla värktabletter och ordentlig frukost så jag var redo att befinna mig i kyrkan 09.30 för uppsjungning. 11.00 Gudstjänst då jag hade 3 solon och det gick väldigt bra:P är riktigt stolt faktiskt. Ljuständningen var väldigt känslosam dock, tände ett ljus för morfar och mamma som vanligt och tanken på mormors närvaro i bänkraderna gjorde mig glad. Sen var det iväg till fotbollen vetni:P, vi vann som vanligt och benen är förstörda dem också... som vanligt.
Sen åkte Jakob hem till v-ås igen och jag åkte till mormor, där vi hade sjukt mysigt. Ska försöka träffa henne en gång i veckan. Hon är så ensam. Ska övertala henne om att jag o Cissi ska få åka till landet själva:P så det gäller att satsa.
London är bokat nu btw! Och nya gotlandsbilder ligger uppe på resedagboken bara så ni vet!
Nu känner jag att jag tappar mitt skrivflyt så jag ska väl försöka avrunda.
Har sjukt långa dar den här veckan så vi får se hur det blir med bloggandet.. ska väl gå någon dag iaf...
Saknar Cissi! har inte träffat henne på år & dar känns det som.. fan. aja vi ses imorn på tåget iaf.
Imorn e de uppspel med Dolly Parton låten:P nervös. Hoppas Elin kommer och lugnar ner mig:)
Nu ska jag ringa Jakob och prata hela natten:) SOV GOTT!

Snusklandslaget!!!!!!!!!!!!!

Efter skandalmatchen rent ut sagt mot Brasilien har jag och resten av fotbollsSverige all rätt att högt och tydligt uttrycka vår frustration då antagligen mer än 90% av oss tittare satt i soffan på något sjukt hotellrum i Helsingborg och sa "Vad i helvete är det här? Jag skulle göra bättre själv!" varav åtminstone 70% faktiskt skulle göra det något alldeles extraordinärt mycket bättre än Pungberg, Floppen, Salamander, Snoor, Dicke(n)ilsson, Allhäck, Kukic och Penetry. Nu kände jag att den meningen blev väldigt lång men jag var bara tvungen att göra så för att ni läsare lättare ska uppfatta min grymma ilska till Lagerbäcks "enastående" fotbollslandslag.:D

Kärlek.

"Vi har alltid varit så fina du och jag och jag minns allt som om de va igår. Kortet min pappa tog när vi var uppklädda innan vi åkte, korten vi tog där, alla tokiga saker vi haft för oss, när jag slickade grädde från din arm. Allt."

"Om det är så som du säger att du är den som aldrig kommer låta oss glida isär först så kan jag bara varna dig, du kommer få stå ut med mig resten av ditt liv för jag kommer inte heller vara den som låter oss glida isär. Ja, tänk vad världen leker med oss. Jag tänker precis likadant som du, vi hade ju hittat vår sång och allt men vad hände? Jo, när jag hör den sången så känns det som att jag inte vill höra den för att om du skulle vara hos mig skulle jag bara vilja ha dig ännu närmre. Vi skulle ju trängas i min klädkammare, eller var det inte min?;PHehe. Det var ju så allt var planerat men vad som än händer så kommer du alltid vara hon som fick  mig att älska en person mer än vad jag troligen någonsin kommer älska igen. Första riktiga kärleken kommer aldrig bli ersatt och kärlek kommer aldrig bli sig lik igen. Det enda jag vill är att jag ska få kalla dig min för evigt och att du ska vara " den lyckliga killen på Humlegatan 20s flickvän". Det enda jag behöver av dig."

det här sa han till mig.

RSS 2.0