NEWYORKER

PÅ ONSDAG!! DÅ SMÄLLER DET!!!!!! ÄLSKAR NEWYORKER!! MIN ULTIMATA FAVORITAFFÄR!!!!!!!!!!!!!=)=)=) YES YES YES YES YES!! `FINALLY!!<3<3<3<3<3 lot´s of shopping framför mig!<3<3<3 är btw typ klar med julklapparna, så på onsdag blir de bara handla till mig o syster yster min=)

Jimmy Choo II

Fick av en ren slump tag i ett par ballerinaskor, har letat efter just denna modell i väldigt lång tid. Nu fick jag tag i min storlek, de var dem enda som fanns kvar=) såhär ser dem ut:


Jimmy Choo

Hello!

Underbara regniga dag med Jimmy Choo premiären på H&M, så snygga grejer! Var i Täby centrum klockan 8 med Vivvi, var bland de 60 st första;) fick tag i min efterlängtade plånbok och Vivvi fick sina läckra pumps:P är så stolt över oss två, att vi orkade genomföra detta kaos. Alltid lika intressant att se hur materialistiska vi är. Att tillägga: Jag och Vivvi var betydligt äldst, (18 och 22 år d.v.s.) resten var typ 12-åringar. Riktigt illa, har lovat mig själv att aldrig göra detta igen... men men, gick ju bra den här gången.. Såg ett Matthew Williams halsband för 350 kr. Riktigt sugen, men vet inte riktigt om de e värt pengarna då halsbandet är i guld, vilket inte riktigt är min metall. Kan kanske vara en grym julklapp till typ syrran annars?

ANyway, Jimmy Choo=succé, en eloge till H&M


Torsdag

Grått ute, grått inne. Grått överallt! Jag orkar inte.

Har varit på rättegång med skolan, var intressant men det var dock inte världens roligaste fall kanske. Dagen har iaf överlag varit väldigt bra för min del. Kören gick bra, fick goda nyheter av Lotten som vill att jag ska representera skolan på slottet i början av januari tillsammans med Siri från soul och resten är rockare. Känns rätt fett, sen gav hon mig beröm framför alla på kören vilket givetvis känns bra. Känns som att hon äntligen har börjat inse hurdan jag är.

Sitter i soffan och har ätit en lussekatt framför One Three Hill, har huvudvärk och min mor har influensan. Lyckligtvis bor vi inte ihop längre. Mamma och hennes kille åker till Venedig i slutet av november, då ska jag bo där med Jakob och min söta underbara katt, Saga. Kommer bli skönt med lite miljöombyte.

Ska laga en erotisk middag till jakob när han kommer hem.

Skitkonstigt inlägg, jag vet... men det motsvarar min dag.

<3

En otrogen person är en svag person som söker bekräftelse...

...en person som är så missnöjd med sig själv att denne måste söka tröst hos första person som vill ha denne. Den svages handling påverkar den starkes och med ett vips är det ombytta roller. Den svage är stark och den starke är svag.



Jag hatar att när jag för en gångs skull lämnat in något i tid så har det inte kommit fram iaf.

Jag hatar att handelsbanken är en fittbank och förstör Jakobs liv.

Jag hatar att jag inte vet vad jag ska ha på mig nedtill imorn.

Jag hatar att lukta lök i munnen.

Jag hatar att min hud i ansiktet krackelerar.

Jag hatar att jag inte har några pengar.

Jag hatar att jag inte har någon mat.

Jag hatar burlesk.

Jag hatar att ha ont i ryggen.

Jag hatar att hata.

RSS 2.0