Ja, det är mitt sanna jag.

image1

Det här var då hemma hos Jennifer någon helg innan jul. ville bara visa att jag älskar att se elak ut på bilder.
Det  visar mitt sanna jag liksom.
alrighty then!

Finally!

Finally säger jag bara.
NU ska jag tala om för er vem jag e. Och ja, jag använder mig av förkortningar och ord som vissa anser stötande t.ex"FETT,Bitch,Fuck" osv. Men bara så att ni vet det innan ni fortsätter läsa min blogg, för orkar ni inte med mina knasiga och egenpåhittade ord så kan "kisen" redan nu "gitta" CIAO!


Ni andra som faktiskt då och då kan njuta av lite vardagspessimism hos en allmänt pms-ig tonårsbrud från en liten förort till Sthlm är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA Till bloggen som är nämnd efter mig själv likt dem flesta andra bloggar, kom ihåg att jag faktiskt bara skriver för att jag själv ska må bra och lätta mitt hjärta och kommer alltså inte skriva det jag tror att ni vill läsa. NEJ, det går fetbort.. så nu har jag förklarat det också. Fett skönt.

Idag är det då nyårsafton. 2007 kommer aldrig mer igen. absolut ALDRIG IGEN! ..tro det eller ej men det är jag OERHÖRT glad över, för när jag tänker tillbaka på allt som har hänt har jag kommit fram till att de huvudsakliga saker som har hänt har varit rent ut sagt förjävliga.
Ett rent helvete.

1. Började i 1:a ring i Fryshuset mot hela min familjs vilja bara för att jag var så naiv och skulle absolut gå sång-soul.
2. I den nya klassen har man ständigt känt sig utanför då klassen består av 100 pers och man mot förmodan känner sig mer utanför då än någonsin. Jävligt sjukt egentligen men så är det.
3. Jag började umgås med en helt GALEN Brud. Hon låtsades vara min vän och sen vände hon allt emot mig då hon trädde fram som rasist och nasist. Och om ni inte redan visste det så har jag kurdiskt påbrå. Är halv kurd halv svensk. Kan inge kurdiska alls och ser inte utländsk ut eller så. snacka om att det bara finns i mitt blod och ingen annan stans. Men det hjälpte inte för hon vara så rå och skrev ut hela mitt namn och hittade på allt möjligt om mig. Och hon skrev det självklart på en sida som alla ungdomar idag har. playahead.se
Hon Smutskastade mig och kränkte mig inför alla mina andra vänner.
OM DU LÄSER DET HÄR JOHANNA:
Du är POLISANMÄLD FÖR HOT OCH FÖRTAL. DU ÄR OCKSÅ RELEGERAD FRÅN SKOLAN MED START VT 08
6. mina päron tror att jag skiter i skolan bara för att jag började på frysen.
7. Jag går i en klass omringad av mytomaner. PÅ RIKTIGT!


Nu har jag inte tid att skriva vad jag ahr varit med om för skit för jag måste käka lite och sedan ska jag bege mig till JENNIFER som Btw har grymmaste nyårfesten som jag har längtat efter i typ flera veckor.

JAG ÄR JÄTTEGLAD ÖVER ATT 2007 ÄR ÖVER:
=) Gott Nytt ÅR!!

RSS 2.0